Calculator | tekenaar | installatietechniek

Werken in de Kempen - Werk Buro

Dommelen
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2500 - €3000
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Voor een kleinschalig familiair elektro bedrijf in de Kempen zijn we op zoek naar een calculator / tekenaar. Dit bedrijf biedt op het gebied van elektra een totaal oplossing en ontzorgt de klant volledig. Denk daarbij aan het aanleggen van elektra bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanleg van alternatieve energiebronnen, toegangscontrole of een beveiligingssysteem.

In totaal werken er 18 gemotiveerde medewerkers die allemaal gaan voor de beste service. In verband met groei willen ze het team uitbreiden en zijn ze op zoek naar een tekenaar / calculator. 

 


Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek bij een gemoedelijk bedrijf in de Kempen? Vind je het leuk om te tekenen en calculeren? Reageer dan snel op deze vacature!In deze functie werk je nauw samen met de projectleider. Wanneer de projectleider terug komt van een afspraak bespreekt hij de opdracht met jou. Jij gaat vervolgens de wensen vertalen in een tekening en maakt een calculatie. Omdat ze diverse projecten aannemen is er nooit één project hetzelfde. Dat maakt de werkzaamheden erg afwisselend en uitdagend. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen ideeën die je kunt bespreken. 

Je werktijden zijn over het algemeen van 07.30 uur tot 16.30 uur, maar dit is bespreekbaar als je graag andere tijden wil werken. De werkzaamheden voer je voornamelijk uit op kantoor waar je samen zit met je collega's van administratie, inkoop en planning.   


Functie-eisen
Wat wij vragen van jou voor deze functie:
  • MBO werk en denk niveau;
  • Enige ervaring met elekto- en/of installatietechniek;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Ervaring met één of meerdere tekenprogramma's zoals AutoCad.

Aanbod
Het gaat om een fulltime functie van maandag t/m vrijdag in dagdienst. Het bedrijf is aangesloten bij de cao metaal en techniek installatiebedrijf. Salaris wordt ook naar aanleiding van die cao ingeschaald en kun je verwachten tussen 2500 - 3200 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast wordt je voorzien van een werktelefoon en van alle overige gemakken die je kunnen helpen om de functie goed uit te voeren.

Zie jij jezelf in deze functie solliciteer dan direct. Heb je vragen dan mag je contact opnemen met Lindy door te mailen naar lindy@werkenindekempen.nl of te bellen naar 0497-845793
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden