Projectleider | fulltime | installatiebedrijf

Werken in de Kempen - Werk Buro

Dommelen
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36-40 Uur
€2500 - €3500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Voor een kleinschalig familiair elektro bedrijf in de Kempen zijn we op zoek naar een projectleider. Dit bedrijf biedt op het gebied van elektra een totaal oplossing en ontzorgt de klant volledig. Denk daarbij aan het aanleggen van elektra bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanleg van alternatieve energiebronnen, toegangscontrole of een beveiligingssysteem.

In totaal werken er 18 gemotiveerde medewerkers die allemaal gaan voor de beste service. In verband met groei willen ze het team uitbreiden en zijn ze op zoek naar een projectleider

 
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek bij een gemoedelijk bedrijf in de Kempen? Vind je het leuk om projecten van A tot Z op te pakken en te begeleiden? Reageer dan snel op deze vacature!Als projectleider ben jij degene die de vraag bij de klant op haalt en intern de lijntjes uitzet. Jouw taken bestaan o.a. uit het bijwonen van bouwvergaderingen, overleggen met calculator, monteurs en directie zodat je de wensen van de klant goed uit kunt voeren. Je bent van A tot Z betrokken en zorgt er voor dat de deadlines behaald worden.

Er is nooit één project hetzelfde, wat jouw werk uitdagend en afwisselend maakt. Je werktijden zijn over het algemeen van 07.30 uur tot 16.30 uur, maar dit is bespreekbaar als je graag andere tijden wil werken. De werkzaamheden voer je zowel uit op kantoor als op de buitendienst.   


Functie-eisen
Wat vragen wij van jou voor deze functie?
  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de installatietechniek;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod
Het gaat om een fulltime functie van maandag t/m vrijdag in dagdienst. Het bedrijf is aangesloten bij de cao metaal en techniek installatiebedrijf. Salaris wordt ook naar aanleiding van die cao ingeschaald en kun je verwachten tussen de 2700 - 3500 euro bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast wordt je voorzien van een werktelefoon en van alle overige gemakken die je kunnen helpen om de functie goed uit te voeren.

Zie jij jezelf in deze functie solliciteer dan direct. Heb je vragen dan mag je contact opnemen met Lindy door te mailen naar lindy@werkenindekempen.nl of te bellen naar 0497-845793
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden