Constructiebankwerker/lasser | dagdienst | ervaring niet vereist

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
MBO
Vast
32-40 Uur
€2500 - €3500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf biedt veel verschillende metaalproducties. Ze hebben geen eigen producten maar maken alles op klantaanvraag. Dit gaat om klein en groot seriewerk, maar ook specialistisch maatwerk. Daarnaast werken ze regelmatig op projectbasis waarbij ze het gehele traject doorlopen. Van het idee van de opdrachtgever, naar engineering, ontwerp, productie, installatie en uiteindelijk de volledige service. Voor de zakelijke markt werken ze onder andere voor de machinebouw, interieurbouw en cleanrooms. Ze zijn onderdeel van een grotere groep, waarbij ze onderling ook veel samenwerken met de bijbehorende bedrijven die werken met polyester en in de assemblage. 
Functieomschrijving

Ben jij een echte vakman (vakvrouw mag natuurlijk ook), of wil je dit graag worden? Je bent trots op je vakwerk en je wilt graag zelfstandig aan de slag met het construeren van onderdelen voor onder andere cleanrooms, bouwprojecten en de automotive industrie. Je komt te werken in een bedrijf met ongeveer 30 werknemers. Daarvan bestaat uit team van lassers uit 7 personen. Ieder heeft een eigen werkplek met eigen apparatuur en gereedschap in een schone en opgeruimde omgeving.  Je gaat zelf de lasvolgordes bepalen en tekening aflezen. Een nette werkplek is belangrijk en je vindt het leuk om afwisselend, kwalitatief en hoogwaardig laswerk te maken. 


Functie-eisen

Wat heb je in huis?  • Je kunt MIG/MAG lassen of staat ervoor open om hierin opgeleid te worden (bij dit laatste is het wel belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt in de metaalbranche);
  • Je werkt nauwkeurig en bent een echte teamplayer;
  • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Aanbod
Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week met werktijden van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur. Mocht je liever in de avondploeg werken, dan is dit ook een mogelijkheid en begin je om 16.30 uur. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen binnen het bedrijf. Je komt te werken in een gezellige werkomgeving waar hard gewerkt wordt met uiteraard goede arbeidsvoorwaarden (volgens de cao Metaal & Techniek). Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring die je meebrengt. Denk hierbij aan een range van € 2.300,- tot € 3.300,- voor 22 jaar en ouder.Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Lieke Vermeltfoort via 0497-845793 of liekev@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden