Software-engineer service | helpdeskmedewerker | rechtstreeks in dienst

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
MBO, HBO
Vast
36-40 Uur
€2500 - €4000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van doseer- en weegsystemen en automatiseringssoftware voor de diervoerder- en levensmiddelenindustrie. Of het nu gaat om doseerhoeveelheden van een gram of meer dan zesduizend kilo; in de moderne fabriekshal maken ze zowel standaardproducten als machines op maat. Ons werk gaat verder dan het produceren alleen; ook het ontwerpen, ontwikkelen, assembleren en de inbedrijfstelling op locatie is onze verantwoordelijkheid. Het familiebedrijf in opgericht in de jaren 70 en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd concern met meer dan 200 medewerkers. Persoonlijk contact, uitstekende service en passie voor de poeder- en korrelverwerkende industrie staan centraal. 
Functieomschrijving

Ben jij goed met software? En daarnaast ook in het stellen van prioriteiten en de communicatie hierover richting de klant? Je bent het eerste aanspreekpunt en krijgt een melding binnen over een softwarestoring waardoor de productie compleet stilligt. Je probeert ze zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Meestal betekent dat eerst tijdelijke maatregelen nemen zodat de productie in ieder geval door kan gaan. Maar dan begint het voor jou pas. Jij gaat het probleem analyseren en komt terug bij de klant met een definitieve oplossing. Of vraag je een collega om dit op te pakken? Bij elk inkomend verzoek ga je dit overwegen. Er wordt gewerkt met een eigen softwareprogramma. Je wordt intern opgeleid om alles onder de knie te krijgen. Je krijgt hier energie van en staat er voor open dat dit zo'n 6 tot 9 maanden duurt. Je bent een leergierige software-engineer waardoor je op den duur alles weet van de verschillende soorten machines en bijbehorende software. Klanten zien jou als een goede gesprekspartner met complete kennis. Uiteindelijk heb jij zoveel kennis dat je een coachende rol kunt vervullen richting nieuwe collega's. Je wordt onderdeel van projectteams. Daarbij kijk je bijvoorbeeld of de gekozen softwareoplossingen ook servicebaar zijn. Vind je het leuk om ook eens achter je bureau vandaan te komen? Het kan zomaar zijn dat je mee naar de klant gaat om een projectteam te ondersteunen tijdens een inbedrijfstelling. Wanneer het project is afgerond, vindt de projectoverdracht richting de serviceafdeling plaats. Het is dan aan jou om te beoordelen of de informatie die je hebt ontvangen compleet is zodat je hier bij eventuele toekomstige storingen op terug kunt vallen. 


Functie-eisen

Ben je flexibel, klantgericht, proactief en zelfstandig? En dat 24/7? Wanneer het jouw beurt is om buiten kantooruren storingsdienst te draaien, dan doe je er alles voor om de klanten weer op weg te helpen. Je bent dan ook een echte teamplayer en stat altijd voor je collega's klaar. Wat heb je verder in huis?  • Een afgeronde MBO+ of HBO opleiding in de richting van mechatronica, elektrotechniek of elektronica;
  • Ervaring met moderne PLC-besturingssystemen, zoals Siemens SIMATIC S7/PCS7 of Rockwell CLX;
  • Kennis van MES, C# en SQL-database is een pre;
  • Kennis van HMI- en SCADA-systemen en industriële netwerken is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Duits en/of Frans is een pre;

Aanbod

Het betreft een fulltime functie met een goed salaris tussen de € 2.500,- en € 4000,- euro. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen die grotendeels vrij in te plannen zijn, goede pensioen- en reiskostenregeling. Je start met een uitgebreid inwerktraject en krijgt een laptop en mobiele telefoon. Het bedrijf organiseert regelmatig verschillende gezellige activiteiten met collega's, zoals een pubquiz of het jaarlijkse kerstevent. Enthousiast? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden