Hapert
LBO / VMBO
Vast
1-20 Uur
€2000 - €2500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Een familiebedrijf gevestigd in de Kempen dat zich al ruim 25 jaar bezighoud met diverse schoonmaakwerkzaamheden gericht op scholen en bedrijven. Voor een bedrijf in Hapert zijn ze op zoek naar een duo dat de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kan uitvoeren.
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar 2 interieurverzorg(st)ers, je gaat aan de slag als duo. Dus mocht je samen met een bekende op zoek zijn naar een nieuwe baan, reageer dan snel zodat jullie samen aan de slag kunnen. Het gaat om ongeveer 12,5 uur per week. De werktijden zijn als volgt:  • Maandag en dinsdag van 16.30 tot 19.20 uur;
  • Woensdag, donderdag en vrijdag van 16.30 van 18.50 uur.


Deze tijden zijn in overleg aan te passen. Wel is het belangrijk dat dit iedere werkdag en buiten kantoortijden is.


Functie-eisen
Heb je al vaker schoonmaakwerk gedaan in kantoorruimtes of bedrijven? Dan is dit mooi meegenomen! Mocht dit nu niet zo zijn, dan is dat ook geen probleem. Wanneer je gemotiveerd bent en zin hebt om aan de slag te gaan als interieurverzorg(st)er zien we je sollicitatie graag tegemoet. Heb je nu geen cv of motivatiebrief klaar liggen? Bel dan gerust naar 0497-845793. Ook dan wordt je sollicitatie in behandeling genomen.
Aanbod

Voor deze functie ontvang je een salaris tussen de €11,50 en €12,- per uur. Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Lieke Vermeltfoort via 0497-845793 of liekevermeltfoort@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden