Assistent accountant | junior/senior | jong & hip bedrijf

Werken in de Kempen - Werk Buro

Veldhoven
MBO, HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
€2000 - €3500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Is stoffig en saai het eerste waar je aan denkt bij een accountantskantoor? Dan ben je hier aan het verkeerde adres! Stropdassen af en mouwen opgerold. Natuurlijk zijn ze gek op cijfers, maar houden ze net zoveel van het werken met mensen. Eerst de mens, dan de professional. Zo staan ze erin als team. Een jong en hip bedrijf met een klein team, stevig ondernemend en denken graag vooruit. Jonge geesten en ervaren krachten die goed zijn in hun vak en innovatieve software slim inzetten. Ze willen dichtbij zijn en dat betaalt zich terug. Klanten hebben vertrouwen op basis van hun expertise en wie ze zijn als mens en professional. Ze helpen ondernemingen uit het midden- en klein bedrijf verder met hun business. Door betrouwbaar financieel inzicht en advies te geven, en waar nodig te zorgen voor een complete administratieve afhandeling. En wat maakt ze dan anders? Hoe ze communiceren met klanten. Open, dichtbij en zonder fratsen. Als mensen. 


Functieomschrijving

Wil jij vooruit en ben je niet bang voor verandering? Word je blij van werken met ondernemingen die lekker in beweging zijn? Elke nieuwe bocht brengt een nieuwe uitdaging, met nieuwe financiële inzichten en veranderingen. Dat is niet altijd de makkelijkste weg. Maar wel de leukste! Dat daagt jou uit en houdt je scherp. Je krijgt veel ruimte om je werk zo goed mogelijk te doen. Je houdt controle over het in orde brengen en houden van de financiële administratie van klanten. Meestal gewoon op kantoor, maar soms ook op locatie. Dat maakt het alleen maar leuker! Je bent thuis in verschillende softwarepakketten en klantvragen daarover worden meteen door jou opgepakt. Een stukje ondersteuning in de voorbereiding op jaarrekeningen en belastingaangiften hoort er naturlijk ook bij. Ook het bijhouden van de balansspecificaties is voor jou geen punt. 


Functie-eisen

Denk jij nu, 'hé, dit kan ik allemaal al' of denk je 'dit wil ik graag leren'. Het is mogelijk! Ze staan open voor een junior en senior. Maar wat breng je dan in ieder geval wel mee?  • Nog geen of maximaal 5 jaar werkervaring; 
  • Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Ze omschrijven jou als alert, kritisch, nieuwsgierig en proactief; 
  • Ook de woorden probleem oplosser met inlevingsvermogen passen bij jou; 
  • Je hebt ervaring met moderne softwarepakketten zoals bijvoorbeeld Exact Online, Twinfield, Basecone en Visionplanner;
  • Last but not least: je bent een leuk, opgewekt en past in het team!

Aanbod

Het gaat om een fulltime functie met 32-40 uur. Je werktijden zijn kantoortijden. Maar je bent hierin flexibel om deze zelf in te delen. Ze maken gebruik van een eigen beloningssystematiek met 30 vakantiedagen en een pensioenregeling. Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Denk hierbij aan een range van €2.000,- tot €3.300,-. Daarnaast word je beloont voor het aanbrengen van nieuwe klanten én het behouden van je klanten. Zie jij nog een reden om niet te solliciteren? Nee? Ik ook niet! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Lieke Vermeltfoort via 0497-845793 of liekevermeltfoort@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden