Project monteur | zonnepanelen | doorgroeimogelijkheden naar teamleider

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hapert
LBO / VMBO, MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
€2000 - €3500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Je werkt niet voor het bedrijf, maar met het bedrijf! Projecten zijn echt 'jouw klus'. Je krijgt hierin alle vrijheid. Dit geld ook voor het volgen van cursussen en bijscholing. Binnen Brabant zijn ze actief in de zakelijke markt (woningbouw, woningcorporaties, bedrijven en agrarische sector) en de particuliere markt. Hierdoor zijn je werkzaamheden afwisselend en altijd dicht bij huis. Binnen het bedrijf zijn ze gericht op gezelligheid, een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel, dit hoor je natuurlijk overal, maar hier is de klant écht koning. Voorop staat natuurlijk kwaliteit en samenwerken is het allerbelangrijkste binnen de organisatie. 
Functieomschrijving

Ben jij een echte aanpakker? Heb je geen hoogtevrees? En wil jij Nederland steeds een stukje energie neutraler maken?Geen dag is hetzelfde! Het draait om afwisseling en je krijgt een grote verantwoordelijkheid. Als onderdeel van een vast projectteam ga je ervoor zorgen dat de zonnepaneel installatie op een hoogwaardig niveau compleet wordt gemonteerd en opgeleverd. En wat komt hier dan bij kijken? Denk aan het inmeten van het dak, bevestigen van de profielen, aanleggen van de bekabelen en uiteindelijk het monteren van de zonnepanelen. Heb je ervaring? Dat is een dikke plus! Wanneer je kennis van elektro of een technische achtergrond hebt, kan alles geleerd worden. Op het moment dat je volledig bent in geleerd, ga je iedere dag met je projectteam op pad. Hierbij aan materialen en gereedschappen geen gebrek. Het wordt je zo comfortabel mogelijk gemaakt!


Functie-eisen

En wat breng je mee?  • Je hebt kennis van elektro of een technische achtergrond;
  • Heb je ervaring met het monteren en installeren van zonnepanelen? Dan heb je een streepje voor;
  • Je houdt ervan om samen te werken met collega's;
  • Je hebt een VCA-certificaat of bent bereidt deze te halen. 

Aanbod

Het gaat om een fulltime functie binnen een enthousiast en klein team. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband en krijgt de mogelijkheid jezelf breed te ontwikkelen en door te groeien naar teamleider. Je komt te werken in een sterk groeiend Brabants familiebedrijf waar hard gewerkt wordt met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Denk hierbij aan een range van €2.190,- tot €3.260,-. Herken jij jezelf in bovenstaand plaatje? Reageer dan direct! Voor eventuele vragen mag je altijd contact opnemen met Lieke Vermeltfoort via 0497-845793 of liekevermeltfoort@werkenindekempen.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden