UPLOAD CV

NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Column: Druk 07 feb 2018


Het is een beetje druk. Ferdi moet éénmiljoendriehonderachtenzeventig veranderingen doorgeven aan de bouwers van de nieuwe website. Sandra meldt dat onze klanten met gillende personeelsproblemen zitten en moeten helpen waar het kan. John adviseert over vacatureteksten en advertenties in de krant en Laura praat met kandidaten voor werving en selectie. Voor overleg doen we een stoelendans met personeelsconsulenten, marketeers en mediaadviseurs om te kijken wat er beter, sneller en efficiënter kan. 

Ondertussen zorgt Ferdi dat de vacatures gevonden worden op Google en Indeed en zitten we als een malle onze SEO in te richten. Daarbij moet ook ons nieuwe kantoor nog worden ingericht want 1 maart loopt de huur af en moeten we daar écht zitten. Hebben we eigenlijk al stoelen en een telefooncentrale? 

John staat te springen achter z’n bureau want het record is bereikt van 194 vacatures. Ferdi weet niet wanneer hij die in godsnaam moet delen op social media, en Laura legt een klant uit dat werving & selectie geld kost (want het kost ook veel energie). Esther maakt een übercoole brochure in de nieuwe huisstijl en ik moet me concentreren op een marketingplan voor een grote schoonmaakorganisatie. En hoe kan ik dat in hemelsnaam als de radio zegt dat Ed Sheeran stopt als hij vader wordt (hou dit tegen!) en Prins Harry en Meghan een communicatie-assistent zoeken die mee mag op hun reisjes.

Tot overmaat van ramp moeten er nieuwe foto’s gemaakt worden voor onze digitale handtekeningen en LinkedIn profielen. Dan breekt de hel pas echt los. Vooral voor Ferdi die de foto’s maakt. Want Laura’s haar zit voor geen meter, Lindy’s haar zit te plat, Lieke’s haar is rood en John hééft niet eens haar. En in mijn geval telt de camera er 5 kilo bij. Dus moet photoshop alles herstellen wat de natuur heeft nagelaten. Een noodzakelijk kwaad dat tussen de bedrijven door, en zéér nauwkeurig moet gebeuren. 

Al met al kunnen we wel stellen dat we van gekkigheid niet weten waar onze kop staat. Misschien een goeie slogan voor een carnavalswagen van Werken in de Kempen? Kunnen we op de wagen gelijk onze inboedel verhuizen van de Oude Jongensschool naar de Oude Provincialeweg in Hapert. Het toppunt van efficiënt werken in een ‘dynamische omgeving’ met een biertje in de hand. Alaaf! 

Column door: Marion van Loon 


 

Column: Druk

OVERIG NIEUWS

Meer nieuws


vind ons leuk op facebook

nu even niet