SCHRIJF JE IN

BANENBEURS

LAATSTE NIEUWS

Opleidingscentrum: grap of serieus? 05 apr 2018


Bedankt voor de vele enthousiaste reacties op onze post over het opleidingscentrum op het Kempisch Bedrijven Park. Het was zo overweldigend dat we ons moesten bezinnen op een passende reactie. 'Kikker in je bil' is immers geen antwoord op een optioneel gat in de (arbeids)markt.

 

Serieus of grap?
 

We vonden het 'n hilarische gedachte om als starter (net 4 jaar bezig) een bouwplaats op het Kempisch Bedrijven Park te kunnen betalen. (dat is nog 'n beetje te vroeg:) Opleiden en omscholen echter, is géén grap. Dat doen we al jaren.

 

Als mensen met wat bijscholing aan de slag kunnen bij een werkgever, regelen we dat. Dat doen we met scholen en bij bedrijven op de werkvloer. Daar waar 't werk gedaan en geleerd kan worden. We hebben er dus geen bedrijfsgebouw voor nodig. 

 

Promotie
 

We hebben onze opleidingen en omscholing altijd verwerkt (lees: 'verstopt') in onze werving en selectieprocedure. Blijkbaar is het tijd om dit prominenter te promoten. Voor www.werkeninelekro.nl werven we nu bijvoorbeeld met dezelfde constructie; opleidingen met baangarantie. 

 

Informatie
 

Meer weten over omscholen en opleidingen naar technische beroepen in de Kempen? Check dit nieuwsbericht. 

Interesse? Bel Werken in de Kempen op 0497 21 00 26 of mail naar info@werkenindekempen.nl. 


 

Opleidingscentrum: grap of serieus?

OVERIG NIEUWS

Meer nieuws


vind ons leuk op facebook

nu even niet