Ondersteuner Coördinator Praktijkhuis en Garantiebanen

Gemeente Bladel

Bladel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
16-16 Uur
€ - €2729
0497650640
Bedrijfsprofiel
Bladel is een aantrekkelijke, complete gemeente, bestaande uit vijf dorpen met samen bijna 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.
Functieomschrijving
Waar ga je werken?

Je werkplek is het Praktijkhuis van de gemeente Bladel. Het Praktijkhuis is een laagdrempelige plek waar volwassenen uit de gemeente Bladel met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid krijgen om vaardigheden te leren en hun talenten verder te ontwikkelen. Op die manier kunnen de deelnemers beter mee doen in de maatschappij, bijvoorbeeld als vrijwilliger of misschien wel in een betaalde baan. Daarnaast verricht je ook ondersteuning op het gebied van de garantiebanen. Een garantiebaan is een baan voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat zijn mensen die onder de Participatiewet vallen en die geen Wettelijk minimumloon kunnen verdienen. De gemeente Bladel is de formele werkgever en daar is de functie van ondersteuner coördinator praktijkhuis en garantiebanen ondergebracht bij de afdeling Ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt bij de coördinatie van het aanbod in het Praktijkhuis. Je ondersteunt bij de begeleiding van de deelnemers van het Praktijkhuis en de garantiebaners in hun dagelijkse werk. In afstemming met de coördinator stel je voor de garantiebaners een werkprogramma vast. Je stemt de voortgang van de deelnemers aan het Praktijkhuis en de garantiebaners af met de coördinator, geeft signalen en knelpunten door, bouwt bestaande initiatieven verder uit en ontwikkelt in overleg met de coördinator ook nieuwe initiatieven.
Functie-eisen
Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau. Je hebt zicht op wat zich afspeelt in de samenleving, affiniteit met de doelgroep en met sociale- en maatschappelijke vraagstukken. Je bent een stabiele factor, straalt rust uit en staat altijd klaar bij vragen en problemen. Daarnaast ben je proactief en communicatief vaardig.
Aanbod
Wij bieden je een veelzijdige functie in een moderne en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden we een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid je werktijden variabel in te delen. Deze functie is geplaatst in schaal 6 CAR/UWO, profiel Ondersteuner C (indicatieve waardering). Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling van één jaar die, afhankelijk van je functioneren en inzet, wordt verlengd met één jaar of wordt omgezet in een vaste aanstelling.
Aanvullende informatie
Enthousiast?

Richt dan uiterlijk vóór maandag, 15 oktober 2018 via deze site je CV voorzien van jouw motivatie naar het college van Burgemeester en Wethouders van Bladel. Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Anja Maas, coördinator Praktijkhuis en Garantiebanen, via telefoonnummer 0497-361636. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O De Kempen via 0497-650640.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gemeente Bladel

Markt 21,
5531 BC , Bladel,
Gemeente Bladel

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden