Bladel
LBO / VMBO
Vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor een farmaceutisch productiebedrijf in Bladel zijn wij op zoek naar een Operator. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen. Bij de vestiging zijn +/- 150 mensen werkzaam. Het bedrijf staat voor precisie en kwaliteit en streeft naar continue verbetering.

Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van machines en het oplossen van eenvoudige storingen Denk hierbij aan kleine elektrische en mechanische storingen aan machines en randappartuur. Daarnaast zorg je ervoor dat de machines juist onderhouden worden en dat deze netjes en schoon blijven. Ook draag je als operator de verantwoordelijkheid voor de kosten en de kwaliteit van het proces en zorg je ervoor dat hele proces soepel verloopt. Indien nodig zal je ook meehelpen bij afvullen en verpakken van het eindproduct volgens de wensen van de klant.

Een hele gevarieerde en uitdagende baan dus!
Functie-eisen
- Je bent technisch onderlegd;
- Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie, dit is een pre geen must;
- Indien je geen ervaring hebt maar wel aantoonbare affiniteit met techniek ben je bereid een
opleiding te volgen, deze opleiding wordt gefinancierd;
- Je bent leergierig, enthousiast en stressbestendig;
- Je bent beschikbaar tijdens onderstaande ploegtijden.
Aanbod
Het betreft een functie in 3 ploegen., de eerste ploeg is van 06:00 uur tot 14:30 uur en de tweede van 14:30 uur tot 23:00 uur. 1 keer in de 6 weken ben je werkzaam in de nachtdienst, tijden 23:00 uur tot 06:00 uur. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal variëren tussen €1800,- en €2700,-.

Ploegentoeslagen zijn als volgt: tussen 06:00 uur en 07:00 uur en tussen 18:30 uur en 23:00 uur 140%, tussen 23:00 uur en 06:00 uur 162,5%.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden