Over Ons werkzoekenden

Fris en ondernemend

werkenindekempen.nl is online sinds september 2014. We zijn dus een relatief jonge onderneming maar nu al de grootste speler in de regio. We zijn thuis in het werven van het juiste personeel door onze krachtige formule en grote naamsbekendheid. 

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van regionale werving & selectie, zijn we een betrouwbare partner en kunnen we een gedegen advies uitbrengen. Eigenaresse Lieke van Loon is al ruim 10 jaar actief in de regio op gebied van werving en selectie en flexibele arbeid. Arbeidsbemiddeling stroomt door haar aderen.

Omdat werving & selectie niet in iedere situatie noodzakelijk of wenselijk is, werd in 2014 het idee geboren om bedrijven een podium te bieden om zelf regionaal personeel te werven. De vacaturesite, werkenindekempen.nl werd geboren naast het reeds bestaande bedrijf Baangarant.

Beide formules vullen elkaar perfect aan:

  • werkenindekempen.nl is er voor vacatures die snel en eenvoudig door publicatie op internet, op social media en via mailings kunnen worden ingevuld.
  • Baangarant is er voor vacatures die moeilijker invulbaar zijn en waarbij werving en selectie een onmisbare schakel vormt voor het vinden van de juiste kandidaat. Baangarant is er bovendien voor snelle en flexibele maatwerkoplossingen in uitzenden, detacheren en payrolling.

Voor alle vraagstukken 

Door jarenlange expertise zijn wij een volwaardige partner voor alle bedrijven en instellingen die voor de uitdaging staan vacatures in te vullen. Zowel voor kleine als grotere bedrijven, met of zonder eigen P&O afdeling. Voor alle vraagstukken die betrekking hebben op het invullen van vacatures kunnen bedrijven bij ons terecht. Ook voor advies over de beste formulering van een vacaturetekst.

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden