referentie nummer: BAED00681

Parttime HR-Functionaris

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
MBO
Tijdelijk
24-32 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Voor onze opdrachtgever, een bedrijf in Bergeijk dat bijna alle denkbare metalen componenten in een product maakt zijn we op zoek naar een parttime HR-functionaris. Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. De vacature vangt begin oktober 2018 aan tot begin maart 2019.

Het is een financieel gezond bedrijf met een wereldwijd klantenbestand.  Het hoogwaardige leveringsprogramma, dat het bedrijf haar klanten biedt, is een unieke combinatie van eigen fabricage en inkoop van producten uit ons wereldwijde netwerk van leveranciers.  Klantgericht werken, verlenen van service en het streven naar de hoogste kwaliteit, zijn dan ook de belangrijkste kenmerken van het bedrijf. 


Functieomschrijving
Wanneer je aan de slag gaat als parttime HR-functionaris ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie van het personeel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verwerken van de contracten en contacten onderhouden met de Arbo. Daarnaast houd je je bezig met salarisadministratie en ondersteun je jouw collega's waar nodig. Dit alles rapporteer je dan nauwkeurig aan de financiële manager. 
Functie-eisen

  • Je bent afgestudeerd als HR-functionaris en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring;

  • Je bent pro-actief en zelfstandig;

  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, uren in overleg;

  • Je bent nauwkeurig, discreet en een prettig aanspreekpunt voor collega's;

  • Ervaring met of kennis van salarissoftware Nmbrs is een pre. 


Aanbod
Het betreft een parttime functie ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat bij een financieel gezond bedrijf.  Het bedrijf biedt prima secundaire arbeidsvoorwaarde en een marktconform salaris. 

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden