Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-36 Uur
-
Bedrijfsprofiel
Nummereen Kinderopvang biedt professionele dagopvang, peuterprogramma, buitenschoolse opvang en opvang aan huis. Met zo'n 35 locaties in Veldhoven en De Kempen zijn we al ruim 25 jaar een betrouwbare partner voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Onze organisatie telt ca. 250 medewerkers.
Functieomschrijving
Als je ’s ochtends om 7.30 u je pc opstart gaat de telefoon al. Het is een pedagogisch professional die zich ziekmeld. Dat betekent dat je per direct vervanging moet regelen. Een vliegende start van een dynamische werkdag! Na een kort overleg met je collega-planners en de klantadviseurs buig je je over de verlofaanvragen van medewerkers. Je kijkt wat er mogelijk is in de planning om je collega’s zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tussendoor handel je telefoontjes af.

Dit is zomaar een impressie van een gemiddelde werkdag als PLANNER. Spreekt deze omschrijving je aan? En blink jij uit in contact hebben met mensen en heb je plezier in het oplossen van vraagstukken? Dan zou jij weleens de planner kunnen zijn waar wij naar op zoek zijn!

Onze organisatie
Als planner maak je deel uit van het team Klantadvies & Planning. Dit team bestaat uit acht collega’s en de manager Customer Service. Jouw rol in dit team is dat je mede verantwoordelijk bent voor het realiseren van een optimale personele planning.
Functie-eisen
Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Je bent een enthousiaste en servicegerichte professional met ervaring in planning. Je bent communicatief vaardig en hebt plezier in het hebben van contact met collega’s, zowel per telefoon als per mail. Je hebt een proactieve houding als het gaat om signaleren van verbeteringen zodat we er samen voor kunnen blijven zorgen dat het kind op nummer één blijft staan.


Aanvullende functie-eisen zijn:
  • Je bent in het bezit van een mbo- of hbo-diploma;
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als planner, bij voorkeur met personele planning;
  • Je hebt inlevingsvermogen en je bent stressbestendig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt kennis van en ervaring met Word, Excel en Outlook.
Aanbod
  • Een zelfstandige, uitdagende functie binnen een energiek en collegiaal team;
  • Een dynamische werkomgeving waarin volop ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief;
  • De ruimte en kans om te groeien als professional en persoon;
  • Ons fitprogramma; je kunt kosteloos sporten bij gecontracteerde sportscholen en deelnemen aan een uiteenlopend aanbod van lezingen en workshops op het gebied van (mentale) gezondheid;
  • Een tijdelijke aanstelling op basis van 32-36 uur per week (met uitzicht op een vaste aanstelling als de ervaring van beide kanten positief is).
Aanvullende informatie
Ben jij dé kandidaat voor ons? Dan maken we heel graag kennis met jou. Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons je cv en motivatie. Je kunt reageren tot 1 oktober a.s.
Als wij ook kansen zien, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nummereen

Dalemsedijk 5,
5521RM , Eersel,
Nummereen

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden