Privacyverklaring Algemene Verordering Gegevensbescherming

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Werken in de Kempen kan jouw gegevens gebruiken omdat je gebruik maakt van de diensten van Werken in de Kempen. Dit kan zijn gebeurt door het aanmaken van een werkzoekenden of werkgevers account, het aanmelden voor de vacatureservice, het invullen van een handmatig formulier op de vestiging van ons bedrijf of het invullen van een contactformulier. Door het gebruik maken van één of meerdere van bovenstaande services stem je in met de verwerking van deze gegevens. Werken in de Kempen kan de volgende gegevens gebruiken:

  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Profielfoto
  • Adresgegevens
  • Nationaliteit
  • Emailadres(sen)
  • Telefoonnummer(s)
  • CV & Motivatiebrieven
  • Karaktereigenschappen
  • Fysieke Gesteldheid
  • Salarisindicatie
  • Persoonlijke toelichting op CV/Kandidaat
  • Gespreksverslagen
  • Sollicitatiegeschiedenis
  • IP-adres


Waarom worden deze gegevens verwerkt?

Werken in de Kempen gebruikt deze gegevens om je zo optimaal te kunnen bemiddelen naar een (nieuwe) baan. Wanneer je hebt gekozen voor bemiddeling kunnen wij jouw gegevens doorgeven aan Baangarant BV. Zij kijken met jou mee naar een toekomstige baan en kunnen dankzij jouw gegevens snel en efficiënt contact met je opnemen. We trachten hierbij je privacy altijd te garanderen. Jouw gegevens worden ook nooit verstrekt aan je huidige werkgever.


Hoe lang worden jouw gegevens bewaard?

Jouw accountgegevens zullen door Werken in de Kempen BV worden bewaard in haar klantenbestand. Je gegevens zullen nooit langer worden gebruikt dan strikt noodzakelijk is, wij hanteren hiervoor een termijn van 2 jaar. Daarna zullen jouw gegevens worden gedecodeerd en achter een voor ons beveiligd systeem komen. Nadat je weer inlogt en aangeeft dat je weer gebruik wilt maken van onze diensten zullen de gegevens opnieuw voor 2 jaar beschikbaar zijn voor Werken in de Kempen.


Gegevens delen met anderen

Werken in de Kempen verstrekt jouw persoonsgegevens alleen indien strikt noodzakelijk indien dit nodig is voor de primaire uitvoering van onze bemiddelingstaken. Bij het versturen van motivatiebrief en cv naar een vacature houdende werkgever ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de verstrekte gegevens.

Werken in de Kempen maakt gebruik van verwerkers van je datagegevens dit zijn Baangarant BV (als zijnde de bemiddelingstak van Werken in de Kempen), PRO Backoffice Services BV (als zijnde administratieve, juridische en financiële partner), bEpic bv (als zijn de websitebouwer), DigitalOcean (dit is de server waarop onze website draait), YourIT BV (oftewel; OTYS als zijnde recruitment software verlener), Google Inc. (voor het analyseren van het websitegebruik en het gericht adverteren. De verwerkersovereenkomst met google is geheel anoniem en er zal in geen geval persoonlijke data met Google worden gedeeld. Wel maakt Werken in de Kempen gebruik van trackingcookies om je website gebruik te kunnen analyseren en onze diensten te kunnen verbeteren) .

De verwerkersovereenkomsten kun je hier vinden:


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt middels je account deze gegevens inzien en aanpassen. Wil je een verzoek tot volledige verwijdering, stuur dan een mail naar ferdi@werkenindekempen.nl . Ferdi is aangesteld door Werken in de Kempen als functionaris gegevensbescherming en zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.


Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de AP als Werken in de Kempen bovengenoemde niet naleeft. Kijk hiervoor op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/ .


Beveiligen

Werken in de Kempen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Werken in de Kempen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Ook worden er extra maatregelen genomen in de vorm van ReCaptcha website beveiliging. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met de functionaris gegevensbescherming op ferdi@werkenindekempen.nl.


Google Analytics

Werken in de Kempen maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om Werken in de Kempen te helpen analyseren hoe u van de website gebruik maakt. De door het cookie gegenereerde informatie (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om voor Werken in de Kempen bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de Website activiteiten op te stellen voor Werken in de Kempen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Google en al haar dochterondernemingen, waaronder Google Analytics, houden zich aan de privacybeginselen van en zijn aangesloten bij Privacy Shield van het Amerikaanse Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie. Het plaatsen van deze cookies kunt u weigeren, door uw browser zo instellen dat u tijdens het volgende gebruik van de website geen cookies ontvangt. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen van cookies vindt u in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.


Hyperlinks

Voor uw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden, waaronder ook websites van een aantal partners van Werken in de Kempen. Graag maken wij u er op attent dat indien u deze websites bezoekt, de privacy policy van deze derde partijen, en niet die van Werken in de Kempen, van toepassing is op de activiteiten die op u deze websites verricht en de informatie die u daar openbaar maakt.


Werken in de Kempen is als volgt te bereiken


Algemeen

Postadres: Oude Provincialeweg 68, 5527 BR te Hapert
Vestigingsadres: Oude Provincialeweg 68, 5527 BR te Hapert
Inschrijfnummer KVK: 66178657
Telefoonnummer: 0497-210026
Algemeen mailadres: info@werkenindekempen.nl


Functionaris Gegevensbescherming

Naam: Ferdi Merkx
Mailadres: ferdi@werkenindekempen.nl
Telefoonnummer: 0497-210026

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden