referentie nummer: WRKN009889

Product Marketing Engineer

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bladel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Het Werk Buro verzorgt de werving en selectie voor werkgevers. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een baan. Dat zijn altijd serieuze banen, voor langere tijd of voor vast. Je gaat aan de slag op basis van detachering of komt direct in dienst bij de werkgever.
Functieomschrijving
Voor een internationaal opererend bedrijf in Bladel zijn wij op zoek naar een Product Marketing Engineer. Het bedrijf is een van 's werelds grootste aanbieders van tankstationsoplossingen . Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Als Product Marketing Engineer vertaal jij de wens van klanten of de trends in de markt naar nieuwe en verbeterde producten. Dit doe je in samenspraak met de diverse disciplines zoals o.a. verkoop, engineering en productie. Van begin tot eind ben jij verantwoordelijk voor het product.Het is van belang dat je goed kunt communiceren aangezien je een aansturende rol hebt, je zal aansturing geven aan diverse afdelingen.Daarnaast zal je ook contact onderhouden met de klanten.
Functie-eisen
- Je bent in het bezit van een HBO opleiding in de richting van techniek of ICT, het is een pre als je in het bezit bent van een master;
- Je hebt 2 tot 5 jaar relevante ervaring;
- Je hebt een goede beheersing van MS Office, met name Excel en PowerPoint beheers je perfect;
- Je bent geïnteresseerd in techniek en hebt affiniteit met commercie;
- Je bent communicatief vaardig en heb een sterkte persoonlijkheid;
- Je bent creatief, klantgericht, een teamplayer, structureel en resultaatgericht.
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend;
- Je bent bereid kort te verblijven in het buitenland (max. 1 week), je kan werken onder druk en in een een dynamische omgeving.
Aanbod
Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hierbij zal ook worden gekeken naar jouw indicatie. Het betreft een functie in dagdienst.
Aanvullende informatie
Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met 0497-845793 of solliciteer direct via onderstaande solliciteer button

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR, Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden