referentie nummer: productiemedewerker-3240-uur-afb630fd277c867

Productiemedewerker 32/40 uur

Faes Cases BV

Reusel-De Mierden
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0497389070
Bedrijfsprofiel
Faes Cases, onderdeel van Faes Group in Reusel, ontwerpt en produceert duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dagelijks werken binnen de groep 70 trotse en gemotiveerde collega’s in binnen- en buitenland aan duurzame verpakkingsoplossingen. Wij werken voor gerenommeerde bedrijven en organisaties zoals: Philips, Atlas Copco, Niko, Medtronic, Ministerie van Defensie, Zetes, etc.

Functieomschrijving
Om de toenemende vraag vanuit de markt te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een:
PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (32/40 uur per week)

Wat ga je doen?
Als teamlid van onze Productieafdeling draag je bij aan de vervaardiging van maatwerk industriële verpakkingen. Met tientallen orders per week, die qua omvang en complexiteit sterk uiteenlopen, is geen week hetzelfde. Het productieproces vindt plaats aan de hand van productietekeningen en instructies op de werkorder. Je werkdag start met een overleg waarbij je samen met je collega’s en het afdelingshoofd de dagplanning doorneemt. Tijdens dit overleg krijg je een (deel)werkorder toegewezen waar jij verantwoordelijk voor bent.

Onze productieafdeling is onderverdeeld in diverse subafdelingen, waaronder machinale houtbewerking, assemblage, interieurbewerking en cleanroom. Via ons intern opleidingstraject zal je opgeleid worden tot allround medewerker zodat je op meerder plaatsen in het productieproces inzetbaar bent.
Functie-eisen
Welke bagage neem je mee?
• Je beschikt over technisch inzicht en hebt gedegen kennis van tekeninglezen
• Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van machinaal bewerken van materialen en mechanische montage
• Je bent vaardig in het werken met handgereedschappen
• Aantal uren per week 40. Een werkweek van 32 uur is echter bespreekbaar.
• Je bent flexibel. Daarmee bedoelen we dat je bereid bent om (incidenteel) over te werken, mocht de situatie daartoe aanleiding geven.

Daarnaast streef je iedere keer maximale klanttevredenheid na, zowel intern als extern. Dit bereik je door slim te werken, verworven kennis en inzicht te delen met je collega’s en door het voortbrengen van (top)kwaliteitsproducten binnen de daarvoor beschikbaar gestelde tijd.
Aanbod
Wat bieden wij?

Als productiemedewerker werk je aan zichtbaar resultaat. We bieden uitdagende klussen die variëren in complexiteit en omvang. Geen verpakkingsvraagstuk is hetzelfde en dat geldt ook voor jouw werkdag. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan krijg je van ons ruim de gelegenheid om je tot ontwikkelen tot vakkracht. Zo krijg je een buddy toegewezen die jou de fijne kneepjes van het vak zal leren.

Bij Faes Cases werk je binnen een Brabantse onderneming met een informele cultuur, een gezonde mentaliteit en korte communicatielijnen. Onze werkplaats wordt gekenmerkt door een prettige werksfeer waar collega’s er samen de schouders onder zetten. Met daarbij natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder 29 vakantiedagen een nette pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een winstuitkering. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Streef jij steeds (top)kwaliteit na en voldoe je aan de hierboven genoemde functie-eisen?
Stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar solliciteren@faesgroup.com
Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Bel dan met Joseph Nijhof op telefoonnummer 06-30380810 of neem een kijkje op www.faescases.com
Voor informatie over de procedure neem je contact op met Maaike van Gestel (HR) op telefoonnummer 06-15249666.
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.

Faes Cases BV

Postbus 209,
5540 AE, Reusel,
Faes Cases BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden