LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime productiemedewerker voor een bedrijf in Reusel. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. Een hele leuke job voor echte aanpakkers met twee rechterhanden en spierballen! Het betreft een klein, informeel en gezellig productiebedrijf
Functieomschrijving

Binnen deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het verwerken van divers plaatmateriaal. Je verricht veel sjouwwerkzaamheden en bent daarnaast veel werkzaam aan de machine. Je stelt de machine af en zorgt ervoor dat producten op efficiënte wijze worden verwerkt. Vanwege de zwaarte van producten, wordt dit werk veelal in teams van twee verricht. 


Functie-eisen

Jij:  • bent op korte termijn beschikbaar en zoekt een functie voor lange termijn (uitzicht op vast dienstverband);
  • beschikt over enige ervaring in een productie/bouwomgeving. Daarnaast beschik je over enig technisch inzicht.
  • bent een echte aanpakker en bent fysiek in zeer goede gesteldheid. Je vindt het prima om zwaardere producten te tillen en houd er echt van om je handen uit de mouwen te steken;
  • bent collegiaal en vindt het leuk om samen te werken met een directe collega;
  • wil simpelweg graag aan de slag; Het werk is vrij routinematig, om die reden zoeken wij iemand die houdt van doorwerken en niet bang is om de handen vuil te maken.


Herken jij jezelf in dit profiel, en zou jij graag aan de slag gaan binnen een klein, gezellig en typisch Kempisch bedrijf? En zie jij een baan met uitzicht op een vast dienstverband wel zitten? Reageer dan direct!


Aanbod
Een aantrekkelijke functie binnen een klein, gezellig en betrokken team met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van de werkgever. In de eerste instantie zal je aan de slag gaan op een detacheringsbasis. Echter, bij gebleken geschiktheid zal je al op korte termijn direct in dienst gaan bij de werkgever. 
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden