Veldhoven
LBO / VMBO
36-40 Uur
€2000 - €3000
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Dit vakkundige bedrijf heeft ruim 50 jaar ervaring in prefab beton, geveltechniek en engineering. Ze zijn actief in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, de Noorse landen en Duitsland. Binnen het bedrijf werken in totaal 425 collega's en ze groeien door dus zijn per direct op zoek naar versterking! 
Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met techniek en bouw? Ben jij iemand die van aanpakken weet en goed in teamverband kan samenwerken? Dan past de functie van productiemedewerker in een betonelementen fabriek wellicht bij jou!

Als productiemedewerker ben je mede verantwoordelijk voor het samenstellen van prefab betonelementen en kolommen. Het storten van beton en afwerken van de elementen gaan conform de werktekeningen. Daarnaast voer je andere voorkomende productie werkzaamheden uit. 


Functie-eisen

Pas jij bij het gevraagde profiel?  • Minimaal LBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kunt een werktekening lezen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding.

Aanbod

Je kunt, in overleg, op verschillende tijden starten. Als je eerder (05.00 of 06.00 uur) of later (09.00 uur, hier ligt de sterke voorkeur) start ontvang je een toeslagpercentage. Het bedrijf is aangesloten bij de CAO Betonproducten Industrie en hanteert een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer. Daarnaast bouw je 25 vakantiedagen op op basis van een fulltime werkweek. 

Herken jij jezelf in deze functie en kom je graag het team versterken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anne Diepens via 0497-845793 of anne@werkenindekempen.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden