Productiemedewerker lasserij (dagdienst)

HAPERT Aanhangwagens

Hapert
LBO / VMBO
Vast
40-40 Uur
€2.200 - €2.300
0497386868
Bedrijfsprofiel
HAPERT Aanhangwagens staat al 50 jaar garant voor de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Altijd met oog op de gebruiker; veeleisende ondernemers én particulieren. Dankzij onze beproefde lastechnologie garanderen we ook de meest duurzame aanhangers van Europa. Transportoplossingen waarop blindelings vertrouwd kan worden. Dat maakt ons uniek in de markt. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren, tegen de laagste kosten per kilometer.
Wil jij meewerken aan de productie van deze krachtpatsers? Ter aanvulling van onze lasserij zijn we op zoek naar ondersteuning. Ervaring in de lasserij is gewenst, maar absoluut geen harde eis. De lasserij bestaat uit een team van 13 medewerkers die goed op elkaar zijn ingespeeld. HAPERT bestaat in totaal uit zo'n 80 medewerkers.
Functieomschrijving
Het maken van een aanhangwagen begint bij jou! Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de chassis van de aanhangwagens worden samengesteld. Zodra dit gedaan is hecht je de stalen onderdelen zodat de lasrobot het chassis af kan lassen. Heb je dit onder de knie? Dan draag je je steentje bij op de kwaliteitscontrole, ga je onderdelen lassen en help je collega’s met overige werkzaamheden.
Functie-eisen
Ervaring in de lasserij is niet noodzakelijk, een goede motivatie en technische affiniteit echter wel. Dit laatste kan verkregen zijn door hobbymatig te sleutelen of werkervaring in bijvoorbeeld een productie- of montagefunctie. Herken jij jezelf daarnaast ook in onderstaande punten? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren!
 
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent fysiek in goede gesteldheid
Aanbod
HAPERT Aanhangwagens biedt jou een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken! Je werkt in een warme en persoonlijke sfeer aan het allerbeste product in aanhangwagens dat zich voortdurend blijft verbeteren. Het salaris is conform cao Metaal en Techniek. Het startsalaris voor iemand van 22 jaar en ouder bedraagt €12,85 bruto per uur (zonder enige laservaring). Er worden doorgroeimogelijkheden geboden door middel van opleidingen, mits deze relevant zijn voor de huidige- of toekomstige functie. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Werktijden: 7.30u - 16.30u.
Aanvullende informatie
Werken in de Kempen is exclusief wervingspartner van HAPERT Aanhangwagens. Werken in de Kempen verzorgt de selectie van kandidaten en geeft opvolging aan de volledige sollicitatieprocedure bij HAPERT. Om deze reden verzoeken wij geïnteresseerden dan ook expliciet om te reageren via de sollicitatiebutton. Rechtstreeks reageren bij HAPERT wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HAPERT Aanhangwagens

Postbus 8,
5527ZG , Hapert,
HAPERT Aanhangwagens

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden