Productiemedewerker (parttime/fulltime)

Famar Nederland B.V.

Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk
24-40 Uur
€0 - €0
0497-339400
Bedrijfsprofiel
Famar Nederland bv. is gevestigd in Bladel en is onderdeel van Famar Group. Als full service Contract Manufacturer (CMO) voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Famar Nederland bij de top 3 van CMO’s in Europa. Famar Nederland stelt de gezondheids- en persoonlijke verzorgingsindustrie in staat om innovatieve producten te leveren. Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van kwalitatief hoogwaardige farmaceutische en cosmetische producten, versterk dan ons team!
Functieomschrijving
Je houdt je als Productiemedewerker bezig met het afvullen en verpakken van vloeibare producten volgens specificaties van de klanten. Ook het schoonmaken van de lijn behoort tot je taken. Verdere werkzaamheden zijn: ? bedienen van machines volgens processpecificaties; ? tijdig treffen van de benodigde maatregelen om kwaliteitsafwijkingen te voorkomen; ? tijdig zorgdragen dat technische storingen worden voorkomen; ? leveren van een actieve bijdrage aan de informatie- en overdrachtsvormen
Functie-eisen
Je bent in bezit van een MAVO, VMBO of MBO opleiding. Je hebt de passie om productie-machines optimaal te laten draaien en een gedreven en positief-kritische houding; Je hebt bij voorkeur ervaring in de farmacie of anders in de voedingsmiddelen sector. Daarnaast ben je bereid om in 2/3 ploegendiensten te werken en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. We bieden een bepaalde duur contract aan in 2/3 ploegen met een gefixeerd aantal uren per week, afhankelijk van je beschikbaarheid.
Aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Marleen Nelissen, HR Officer, telefoon (0497) 33 94 00 of neem contact op met 1 van de Shiftleiders: Patrick van den Boomen of Tom Frissen. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu Heb je belangstelling voor deze vacature, klik dan op de 'Solliciteer Direct'- knop en stuur ons je sollicitatiebrief en CV t.a.v. FAMAR Nederland BV, afd. HRM, Postbus 23, 5530 AA Bladel.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Famar Nederland B.V.

Postbus 23,
5530 AA , Bladel,
Famar Nederland B.V.

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden