Productiemedewerker plaatwerk | ervaren/onervaren | fulltime

Werken in de Kempen - Werk Buro

Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
€2000 - €2500
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel

Ben jij een aanpakker en op zoek naar een bedrijf waar een informele werksfeer voorop staat? Dan zoek ik jou! Voor een productiebedrijf (in Bergeijk) werkzaam in het plaatwerk zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 25 gemotiveerde medewerkers en er wordt veel ruimte gegeven voor eigen inbreng. Het betreft een vacature met veel toekomstperspectief: bij goed functioneren heb je een mooie baan te pakken waar je bij wijze van spreken tot aan je pensioen kan blijven! Het gaat om een dagdienst functie met de tijden: 7.45u tot 16.45u. 


Functieomschrijving

Jij bent als productiemedewerker plaatwerk materiaal op verschillende plaatsen van de productie-afdeling inzetbaar. Je werkzaamheden zijn divers en bestaan onder andere uit:  • Het uithalen van de producten die uit de lasersnijder komen.
  • Het bij- en afwerken van deze producten zodat deze voldoen aan de gevraagde kwaliteit.
  • Het sorteren van de producten en deze vervolgens op de juiste manier verpakken en klaarzetten voor transport.


Waar nodig assisteer je de operators aan de plaat- en buislasers. Bij interesse en goed functioneren wordt er de mogelijkheid geboden om door te groeien naar laseroperator! Bij het bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat betekent een opgeruimde werkplek en productiehal. Hiervoor zijn alle productiemedewerkers gezamenlijk verantwoordelijk.


Functie-eisen

Wat wij vragen:  • Een enthousiaste, gedreven en gezellige aanpakker;
  • Ervaring in een productie omgeving;
  • Ervaring in de metaalbewerking is een pre, maar niet noodzakelijk;
  • Fysiek in goede gesteldheid;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Door je arbeidsverleden kun je laten zien dat je een betrouwbare medewerker bent.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een leuke en afwisselende baan in een bedrijf met Brabantse gezelligheid, waar mooie mogelijkheden liggen om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een functie in dagdienst, werktijden: 7.45u - 16.45u. Salaris is conform cao metaal en techniek en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Voor 22+ moet je denken aan een startsalaris tussen €2.000 en €2.300 bruto per maand op basis van 40 uur. Er geldt een reiskostenvergoeding voor medewerkers die buiten een straal van 10 kilometer wonen. Na een korte periode (6 maanden) word je bij goed functioneren direct overgenomen door het bedrijf.Is jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan direct van je horen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor eventuele vragen kan contact op worden genomen met Laura Kolen via het nummer 0497-845793 of Laura@werkenindekempen.nl.Corona-update: In verband met het coronavirus heeft de opdrachtgever laten weten dat het momenteel niet mogelijk is om sollicitatiegesprekken te voeren. Bij interesse willen we je toch vragen om te solliciteren zodat we direct contact met je op kunnen nemen als de vacature weer actueel is of als we een soortgelijke vacature binnenkrijgen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden