Productie- / assemblagemedewerker rolluiken fulltime

Werken in de Kempen - Werk Buro

Hilvarenbeek
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Ben jij op zoek naar een allround productie- / assemblage functie binnen een schone productie-omgeving waarbij het werk niet te zwaar is? Lees dan verder! Onze opdrachtgever, gevestigd in Hilvarenbeek (zal op korte termijn verhuizen naar Eersel), is een bedrijf dat zich specialiseert in rolluiken. Deze rolluiken worden geheel naar de wensen van de klant samengesteld. Daardoor kunnen deze voor diverse doeleinden worden toegepast; denk daarbij aan bijvoorbeeld carrosserieën, hulpverleningsvoertuigen, voertuig/gereedschaps- kasten, machinebouw, meubels en vervanging van zwaaideuren. Het bedrijf bestaat uit acht medewerkers waarvan er twee werkzaam zijn in de productie. Ter aanvulling van het huidige productieteam zijn we wellicht op zoek naar jou! Binnen het bedrijf heerst een ongedwongen sfeer en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Enthousiasme van de medewerkers staat voorop!


Functieomschrijving

Heb jij een oog voor detail en werk je nauwkeurig? Haal jij altijd het maximale uit jezelf en ben jij iemand die graag meedenkt in een productieproces? Dan is deze functie in productie / assemblage echt iets voor jou! De werkzaamheden zien er als volgt uit:Bij binnenkomst van de specifieke order worden de luiken eerst op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd. Met rubbers en afdichtingen assembleer je de luiken tot één geheel. Het aanbrengen en spannen van de veer en het product is klaar en je zorgt dat alles netjes wordt ingepakt voor verzending aan de klant. Je bent dus verantwoordelijk voor het complete proces. Omdat de werkzaamheden routinematig van aard zijn, word je allround ingezet zodat je kunt rouleren! Alle werkzaamheden vragen om nauwkeurigheid, aangezien elke order bestaat uit maatwerk.


Functie-eisen

Wat wij vragen van jou:   • Je hebt enige ervaring in de productie of assemblage;
  • Je draagt verantwoordelijkheid en zorgt voor een goede eindcontrole;
  • Je werkt secuur en nauwkeurig;
  • Je denkt out of the box en wil meedenken in het productieproces;
  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en een echte aanpakker!


Daarnaast vinden wij het van belang dat jij door je werkverleden aan kunt tonen dat je een betrouwbare medewerker bent. 


Aanbod

Het betreft een fulltime functie in dagdienst waarbij de werktijden van 8.00u tot 16.30u zijn. Je treedt in dienst op basis van detacheren, maar na een korte periode (6 maanden) word je bij goed functioneren overgenomen door het bedrijf waarbij je uitzicht hebt op een vast dienstverband! Het salaris is natuurlijk afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, variërend tussen de €1.800 en €2.200 bruto per maand. Het bedrijf is momenteel gevestigd in Hilvarenbeek, maar zal naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn (1/2 maand(en)) verhuizen naar Eersel.Ben jij per direct en fulltime beschikbaar? Wil jij meegroeien binnen een organisatie en ben je op zoek naar een baan voor de lange tijd? Dan zie we je sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen mag je altijd contact opnemen met Laura Kolen via 0497-845793 of via de button 'vraag aan werkgever' rechtsboven de vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden