Projectleider m/v (fulltime)

Groenen Bouw & Onderhoud

Veldhoven
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
040 - 2309911
Bedrijfsprofiel
Groenen Bouw & Onderhoud, gevestigd in Veldhoven en Tilburg, staat al bijna 90 jaar bekend als middelgrote bouwonderneming. Kenmerkend voor Groenen is de hechte en vertrouwde samenwerking die wij met onze opdrachtgevers hebben opgebouwd: gemeenten, woningstichtingen, beleggers en architecten. Van hen krijgen wij kwalificaties terug als kwaliteit, vakmanschap, betrokkenheid en helder communicerend.

Onze slogan ‘Mensen maken het verschil’ is verankerd in alle lagen van de organisatie en staat voor het kwaliteitsbesef van onze medewerkers.
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij een gerenommeerd familiebedrijf? Ligt jouw uitdaging in het optimaliseren van processen? Ben jij proactief en ondernemend? Dan ben jij de PROJECTLEIDER m/v (40 uur per week) die wij zoeken.

Samen met het projectteam realiseer je de bouwprojecten vanaf de start t/m de onderhoudstermijn. De projectleider is verantwoordelijk voor de voorbereiding, de voortgang, de kosten, de kwaliteit en de klanttevredenheid en samen met de uitvoerder ben je ook verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkplek.

Jij houdt toezicht op het VGM-beleid en corrigeert waar nodig. De projectleider heeft de operationele leiding over het projectteam, geeft de praktische en technische aansturing, coördineert de inkoopprocessen, stuurt de onderaannemers, leveranciers en de adviseurs aan, handelt meer- en minderwerk af en onderhoudt de diverse contacten.

De projectleider is het eerste aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor het gehele werk en verzorgt daartoe de periodieke verslaggeving en rapportages alsmede de financiële prognoses.
Functie-eisen
Jouw profiel:
  • Afgeronde bouwkundige HBO opleiding met relevante werkervaring;
  • Sterke leidinggevende capaciteiten;
  • Ruime ervaring met plannen en organiseren (LEAN);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Goed kunnen samenwerken en onderhandelen;
  • Innovatief en creatief;
  • Commercieel en administratief inzicht;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel.
Aanbod
Je krijgt een veelzijdige functie met veel ruimte in een ontspannen werksfeer én er is ruimte voor verdere ontwikkeling. Wij bieden je een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform Cao Bouw & Infra (UTA).
Aanvullende informatie
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons jouw motivatie en CV t.a.v. mevrouw P. Nieuwenhuize.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Groenen Bouw & Onderhoud

De Run 3117,
5503 LH , Veldhoven,
Groenen Bouw & Onderhoud

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden