referentie nummer: projectleider--werkvoorbereider-mv-eae880072a80072

Leidinggevend Projectmonteur Elektro m/v

Markhorst Elektro B.V.

Eersel
Nee
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
0497514064
Bedrijfsprofiel
Markhorst B.V. is dé totaalspecialist op het gebied van elektrotechniek, beveiligings- & communicatietechniek en duurzame techniek (zonnepanelen, led verlichting, energiebeheer). Met meer dan 30 jaar ervaring staat de organisatie garant voor kwaliteit, maatwerk en innovatieve oplossingen. De kracht van het familiebedrijf Markhorst komt voort uit het samenspel van ambitie, innovatie, vakkundige medewerkers én onze groeiende trouwe klantenschare.
Onze ambitieuze en sterk groeiende organisatie in Eersel, met in totaal 40 medewerkers, bestaat uit Markhorst Elektro B.V.; Markhorst Beveiliging B.V. en Markhorst Duurzaam.
Voor Markhorst Elektro B.V. zijn wij in op zoek naar:
Functieomschrijving
Leidinggevende Project Monteurs M/V : 'Ervaren talenten, professionals in elektro techniek'
* als ervaren elektro vakman, in bij voorkeur de woningbouw, zorg je, met je team, voor het tijdig en klantgericht realiseren en opleveren van technische installaties op locatie. Je hebt een MBO werk-/denkniveau en bent een teambuilder die resultaatgericht kan plannen, organiseren en motiveren.

Functie-eisen
Wij zoeken een: zelfstandige projectmonteur, een gestructureerde LBO+/MBO-er met een Elektrotechniek opleiding of een vergelijkbare opleiding met kennis van Elektrotechniek.
Jouw competenties: Plannen & organiseren, klantgerichtheid, flexibel, initiatief en samenwerken. Je bent een communicatief sterke teamspeler.
Aanbod
Wat wij bieden:
Een uitdagende allround functie in het mooie Elektro vak, waarin je je talenten kunt herkennen en benutten. Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en bieden alle ruimte voor doorgroei en persoonlijke ontwikkeling!
Aanvullende informatie
Voor meer informatie, kijk op www.Markhorstelektro.nl of bel: de heer Will Daniëls, HRM Adviseur Markhorst: 06-22506840
Interesse? Richt je sollicitatie per e-mail, voorzien van je CV, aan: Markhorst Elektro B.V. t.a.v. de heer Edwin Markhorst, Directeur. E-mail: elektro@markhorstelektro.nl

"Ben jij het talent dat ons succesvolle Markhorst Team komt versterken?"

Markhorst Elektro B.V.

Kerver 4,
5521 DB, EERSEL,
, NL
Markhorst Elektro B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden