referentie nummer: WRKN009813

Projectmanager Vastgoedontwikkeling

Woningstichting de Zaligheden

Eersel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-36 Uur
0497 517 835
Bedrijfsprofiel
Woningstichting De Zaligheden verhuurt circa 3.500 woningen in De Kempen (gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden) aan mensen met een bescheiden inkomen. Aan jongeren en ouderen. Aan mensen met een beperking of zorgvraag en aan statushouders. Het is onze taak om te zorgen dat er voldoende betaalbare woningen in De Kempen blijven. Ook voor mensen die extra aandacht nodig hebben. Nieuwe woningen bouwen we met oog voor de toekomst, dus zo energiezuinig mogelijk. Eerder zijn we uitgeroepen tot duurzaamste woningcorporatie van Nederland en dat willen we graag blijven.
Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Vastgoedontwikkeling.

Wat ga je doen?
Binnen deze verantwoordelijke functie geef je uitvoering aan het ontwikkelings- en realisatiemanagement binnen de kaders van WSZ en de verschillende fasen van (nieuw)bouwprojecten. Je wordt verantwoordelijk voor het hele proces: van haalbaarheidsonderzoek tot en met nazorg. Je kunt hierbij denken aan o.a.:
• het (voorlopig) ontwerp;
• bouwmanagement;
• verhuur- en verkoopvoorbereiding;
• het opleveren van projecten;
• het geven van sturing aan de onderliggende processen en het bewaken van de projecten ten aanzien van de kwaliteit, planning, financiële aspecten en informatievoorziening;
• het voorbereiden van de aanbesteding en contractstukken, het opstellen van het projectplan en de werkomschrijvingen;
• het aanvragen van bouwvergunningen en het voorbereiden van besluitvormingsdocumenten.

Hoe doe je dat?
Jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en de vaardigheid om te motiveren en te overtuigen. Van nature steek jij – samen met je collega’s - veel energie in een zorgvuldige communicatie met onze (bestaande en nieuwe) klanten, maar ook met je projectteamleden. Naast de interne contacten in de organisatie beweeg je je in een extern netwerk van stakeholders, zoals overheidsinstanties, huurdersorganisaties, nutsbedrijven, etc. Uiteraard draag je ook bij aan de realisatie van het strategisch voorraadbeleid van WSZ.
Onze klantstrategie is er op gericht dat iedere klant tevreden is en met veel plezier in een van onze woningen woont. In het continue streven naar een zo sterk mogelijk voorraadbeleid en het borgen van het verhuur- en leefbaarheidsbeleid van WSZ signaleer je de ontwikkelingen binnen de markt en anticipeer je daar doeltreffend op. Kortom: een veelzijdige functie die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling!
Functie-eisen
Wat vragen wij?
• minimaal een afgeronde HBO opleiding in een (bij voorkeur) bouwkundige richting;
• je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• actuele kennis van (duurzame) volkshuisvesting, projectmanagement en de van kracht zijnde wet- en regelgeving is een pre;
• je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus: een verbinder die de regie neemt in de (keten)samenwerking;
• je bent accuraat en in staat om tussen diverse in- en externe belangen te kunnen schakelen;
• je bent in het bezit van rijbewijs B.
Aanbod
Wat bieden wij?
• een verantwoordelijke en zelfstandige positie in een prachtige werkomgeving (De Kempen);
• een informele cultuur met veel ruimte voor eigenaarschap en ontwikkeling;
• prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten (schaal J).
Aanvullende informatie
Heb jij belangstelling voor deze vacature?
Dan ontvangen wij graag jouw curriculum vitae met motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie per mail richten aan Chris Theuws (Directeur-Bestuurder) uiterlijk op vrijdag 08 juni a.s. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marco Kokx, Senior Projectmanager Vastgoedontwikkeling, 06-10030538. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 12 en 13 juni a.s.

Woningstichting de Zaligheden

Dijk 16,
5521 AX, Eersel,
Woningstichting de Zaligheden

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden