referentie nummer: WRKN009677

Receptionist(e) - Administratief medewerker/medewerkster

DAS keukens

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-40 Uur
€0 - €0
040-205 2884
Bedrijfsprofiel
Das keukens werd in 1969 opgericht door Ad Das, de naamgever die van Das keukens het bloeiende bedrijf heeft gemaakt dat het nu is. In heel zuidelijk Nederland staat Das al bijna een halve eeuw bekend als gerenommeerde, goedlopende en bijzonder klantvriendelijke keukenspeciaalzaak.
Kwalitatief hoogwaardige maatkeukens leveren en continue onszelf verbeteren, staat bij Das keukens hoog in het vaandel. Daarom durven wij al sinds 2004, met een gerust hart, levenslange garantie te verlenen op al onze scharnieren en laden geleiders. Ook daarin zijn wij uniek.

Das keukens vernieuwt en moderniseert doorlopend. Zowel het bedrijf als ook onze producten en het service niveau. Zo blijven we up to date en blijven we in de top van de keukenbranche meedraaien.
Functieomschrijving
Als administratief medewerker heb je een gevarieerd taken pakket. Je biedt zowel ondersteuning aan de financiële administratie als aan de afdeling verkoop. Je taken bestaan o.a. uit:
- Orderverwerking;
- Voorbereiding facturatie;
- Offertes opstellen;
- Receptiewerkzaamheden;
- Gastvrouw/gastheer;
- Telefoon aannemen.
Functie-eisen
- Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting administratie;
- Je beschikt over goede kennis en ervaring van MS Office pakketten;
- Je kunt zelfstandig werken;
- Je bent proactief;
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden,
- Je bent stressbestendig;

Het betreft in een functie voor 20-32uur in de week. Waarbij je op alle vrijdagen en zaterdagen beschikbaar bent en de resterende uren zijn in overleg in te vullen.
Aanbod
Het is een functie voor langere tijd, met de mogelijkheid om binnen het bedrijf doorgroei te groeien. We hanteren goede arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Aanvullende informatie
Doordat het een baan binnen de detailhandel betreft, behoort de zaterdag tot een vaste werkdag. De overige werkuren kunnen in overleg worden vastgelegd.

DAS keukens

Groenstraat 5-a1,
5513 NB, Wintelre,
DAS keukens

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden