referentie nummer: WRKN009846

Regiebegeleider zorg

Severinus

Veldhoven
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
36 Uur
040 258 6360
Bedrijfsprofiel
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Primair voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen we mensen met diagnoses als autisme, niet-aangeboren hersenletsel en dementie. Ons doel? Een levensloopgerichte en passende leef- en werkomgeving bieden en met vele vormen van thuisondersteuning en ambulante begeleiding, thuiswonenden ondersteunen en mantelzorgers ontlasten. Onze uitgangspunten? De wensen, behoeften en mogelijkheden van onze cliënten. Ook zij maken deel uit van de maatschappij. Wij hechten grote waarde aan eigen regie van de cliënt en participatie van zijn/haar naasten en vrijwilligers.

Functieomschrijving
Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Als teamlid verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners.
Het is aan jou om met je teamleden de kwaliteit van de zorg te bewaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en aan die van de individuele teamleden. Severinus is in transitie naar zelforganisatie, een ontwikkeling die voor jou als regiebegeleider coachende vaardigheden vraagt. Dankzij jouw ruime ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg weet jij precies hoe je dit gaat aanpakken!

Maak kennis met de woonhuizen
Severinus zoekt voor een aantal van haar woonhuizen een regiebegeleider. Woonhuizen met cliënten uit de diverse doelgroepen.
Naast de verstandelijke beperking spelen autisme, problemen in prikkelverwerking (ADHD), epilepsie, dementie, maar vooral de interactie tussen cliënten een grote rol in de begeleiding.
Afhankelijk van de beperking van de cliënt ben je meer gericht op de verzorging en/of de begeleiding van de cliënt. Op woonhuizen waar bewoners een ernstig tot zeer ernstig verstandelijke beperking hebben, kan sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag. Voor alle cliënten geldt dat zij op een individuele en volwassen manier benaderd worden met respect voor ieders karakter.
Functie-eisen
Heb jij een afgeronde relevante agogische of verpleegkundige opleiding op HBO niveau? Ben jij de regiebegeleider met visie? Beschik je over goede coachende en communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig? Kun en durf je door te pakken en samen met je team de juiste weg in te slaan naar zelforganisatie? Zorg jij vanuit je hart en ga jij altijd uit van het geluk van de cliënt?
Dan ben je van harte welkom in één van onze teams!
Aanbod
Een dynamische en afwisselende werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Het aantal contracturen kan in overleg bepaald worden. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je ingedeeld binnen functieschaal 50. Startdatum: 1 augustus 2018.
Aanvullende informatie
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HRM. Dit kan via het telefoonnummer 040 258 63 64.
Ben je geïnteresseerd in de functie? We ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande sollicitatieknop. Heb je voorkeur voor het werken met een bepaalde doelgroep, dan kun je dit bij het invullen van jouw gegevens aangeven.

Voor de vacature wordt zowel intern als extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.
Past deze vacature niet precies bij jou, maar ken je iemand die zou passen bij deze vacature?

Severinus

Platanenlaan 28,
5507 MD, Veldhoven,
Severinus

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden