Valkenswaard
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast
36-40 Uur
€3000 - €3500
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gedreven sales manager. Het bedrijf heeft ruime ervaring in de zwembad-, whirlpool- en saunabranche. Er heerst een informele werksfeer met een no-nonsense cultuur. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en zo wordt elk project tot in detail gerealiseerd. Hierbij wordt het ontwerp geintegreerd met de woning en het tuinontwerp.
Functieomschrijving

Voor de vacature sales manager ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Zo breng je een bezoek aan potentiële klanten, werk je offertes uit en ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van nieuwe opdrachten. Je geeft leiding aan de afdeling verkoop door sales medewerkers te stimuleren, coachen en motiveren. Je bent betrokken bij het ontplooien en meedenken over verkoop bevorderende initiatieven en realiseert individuele targets. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer met particulieren en bedrijven en zal je netwerk verder uit blijven bouwen.Het betreft een fulltime functie in dagdienst, maar je dien wel flexibel te zijn om afspraken te maken naar de mogelijkheden van de klant!


Functie-eisen
  • Je bent flexibel en prestatiegericht;
  • Je hebt ervaring als salesmanager in het luxe segment. Zowel B2B als B2C ;
  • Je hebt ervaring in het leiden en opzetten van een commerciële afdeling;
  • Je neemt verantwoordelijkheid tot verkoop bevorderende initiatieven;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod
Het betreft een fulltime functie in dagdienst. Salaris tussen €3.000 en €3.500 bruto per maand. Buiten het vaste salaris kan je afhankelijk van de marge op de verkoop een provisie ontvangen tot 5%, heb je 25 vakantiedagen, een vakantietoeslag van 8% en een auto van de zaak.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden