Senior Klantadviseur

Woningstichting de Zaligheden

Eersel
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
32-40 Uur
€3.263 - €4.292
0497 517 835
Bedrijfsprofiel
Woningstichting De Zaligheden verhuurt circa 3.500 woningen in De Kempen (gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden) aan mensen met een bescheiden inkomen. Aan jongeren en ouderen. Aan mensen met een beperking of zorgvraag en aan statushouders. Het is onze taak om te zorgen dat er voldoende betaalbare woningen in De Kempen blijven. Ook voor mensen die extra aandacht nodig hebben. Nieuwe woningen bouwen we met oog voor de toekomst, dus zo energiezuinig mogelijk. Eerder zijn we uitgeroepen tot duurzaamste woningcorporatie van Nederland en dat willen we graag blijven.
Functieomschrijving
Wat ga je doen? Binnen deze nieuwe functie is je ultieme doel het zorgen voor een optimale klanttevredenheid door het correct, tijdig en klantgericht afhandelen van klantvragen. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden en planning van het team Klantadvies. Je kunt hierbij denken aan o.a.:
 • het ondersteunen van de Klantadviseurs bij het formuleren van antwoorden op complexere klantvragen;
 • waar nodig het stellen van prioriteiten binnen de werkzaamheden van het team Klantadvies;
 • het nemen van initiatief tot verbeteringen in werkzaamheden en klantprocessen, waardoor we de klant nog beter kunnen bedienen en verrassen. 

Hoe doe je dat? Je rouleert mee in de bezetting aan de telefoon en de balie, waarbij je de klantvragen beantwoordt. Je ondersteunt in het verhuur/mutatieproces door o.a. huuropzeggingen te verwerken, inspecties efficiënt en klantgericht te plannen, advertenties te maken, huurovereenkomsten af te handelen, etc. Uiteraard registreer en administreer je alles wat je doet en afspreekt zorgvuldig in ons systeem. Daarnaast ben je sparringpartner voor de Klantadviseurs bij (complexere) casussen en  je neemt besluiten op klantcasussen waar nodig. Je houdt overzicht op de totale werkvoorraad van het team, de planning en de onderlinge verdeling. Bovendien verwachten we dat je initiatief neemt voor verbeteringen in de processen om te komen tot nog meer klantgerichtheid en het verrassen van onze klanten. Je bepaalt, samen met de Klantadviseurs, waar maatwerk geleverd kan en mag worden. Om de ontwikkeling van het team en de processen up-to-date te houden, vind je het leuk om met externe partijen en collega corporaties te sparren en samen te werken. Daar waar nodig schrijf je werkinstructies en stel je, in overleg met de collega’s, beleidsvoorstellen op in relatie tot met name woonruimteverdelingsvraagstukken. Onze klantstrategie is er op gericht dat iedere klant tevreden is en met veel plezier in een van onze woningen woont. In het continue streven naar een unieke klantbeleving signaleer je de ontwikkelingen in de markt en anticipeer je daar doeltreffend op. Kortom: een veelzijdige functie die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling!
Functie-eisen
Wat vragen wij?
 • een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een woningcorporatie;
 • actuele kennis van volkshuisvesting en de van kracht zijnde wet- en regelgeving is een pre;
 • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus: een verbinder die de regie neemt in de samenwerking;
 • je kunt goed overzicht houden, plannen en organiseren en je durft besluiten te nemen;
 • je bent accuraat en in staat om tussen diverse in- en externe belangen te kunnen schakelen;
 • je bent in het bezit van rijbewijs B.
Aanbod
Wat bieden wij?
 • een verantwoordelijke en zelfstandige positie in een prachtige werkomgeving (De Kempen);
 • een informele cultuur met veel ruimte voor eigenaarschap en ontwikkeling;
 • prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten (schaal I).
Aanvullende informatie
Heb jij belangstelling voor deze vacature?
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur uiterlijk op maandag 22 juli ons je cv en motivatie. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 24 juli a.s.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Woningstichting de Zaligheden

Dijk 16,
5521 AX , Eersel,
Woningstichting de Zaligheden

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden