Projectleider | Autocad | fulltime

Werken in de Kempen - Werk Buro

Eindhoven
HBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 210026
Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is Europees marktleider in water speelproducten voor peuter- en kleuterbaden. De producten worden allemaal handgemaakt uit polyester in de productieruimte grenzend aan het kantoor. De producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht en zijn terug te vinden in zowel binnen- als buitenbaden. Een project kan een doorlooptermijn hebben van een aantal weken tot een paar jaar. Het team bestaat uit zo'n 40 gemotiveerde collega's. Hiervan zitten zo'n 12 medewerkers op kantoor. 
Functieomschrijving

Ben jij creatief en beschik je over technisch inzicht? Ben je graag de schakel tussen verschillende processen en van a tot z betrokken bij de ontwikkeling van het product? Dan is de functie van werkvoorbereider binnen dit bedrijf echt iets voor jou!

Als werkvoorbereider ben je bij ieder project verantwoordelijk voor het maken van de technische tekening en fungeer je als (technische) vraagbaak voor je collega's. Daarnaast neem je een adviserende rol aan, die al begint bij het verkoopproces, en ben je verantwoordelijk voor de eindcontroles van het product. 

Alle producten worden geproduceerd op de eigen locatie van het bedrijf. Als werkvoorbereider schakel je tijdens het volledige proces met onder andere de afdeling productie om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct neer te zetten. 

Je neemt ook initiatieven op het gebied van veiligheid en ziet het als een uitdaging om alle producten te laten voldoen aan de Europese Normen. Tot slot krijg je de ruimte om te kijken hoe processen binnen jouw afdeling geprofessionaliseerd kunnen worden en dit eventueel door te voeren. 

 


Functie-eisen

Als projectleider / werkvoorbereider heb je het volgende in huis:  • Je hebt minimaal een HBO opleiding in de richting techniek;
  • Je hebt kennis van Autocad (kennis van Rhino en/of CoralDraw is een pre);
  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands en Engels (Duits is een pre);
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed tegen veranderingen;
  • Je bent stressbestendig.

Aanbod

Een projectleider / werkvoorbereider is binnen deze organisatie een belangrijke schakel in de gehele keten. Daarbij krijg je de ruimte om mee te denken binnen de doelstellingen van het bedrijf. Vanzelfsprekend hoort (door)ontwikkeling ook bij je functie. Ze bieden een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en je maakt deel uit van een gezellig team die op vrijdagmiddag gezamenlijk het weekend inluiden. 

Heb jij interesse in deze vacature solliciteer dan direct via de solliciteer button boven aan de site. Heb je vragen dan mag je altijd bellen naar 0497-845793 of mailen naar anne@werkenindekempen.nl 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden