Service medewerker (m/v)

AliusEnergy

Eersel
MBO
Vast
32-40 Uur
0497555362
Bedrijfsprofiel
AliusEnergy is opgericht in 2007 en bestaat uit de werkmaatschappijen AliusSolar en AliusClimate. Met AliusSolar zijn we actief als adviserende groothandel op het gebied van PV (Photo Voltaïsche) systemen en zijn we tevens de grootste distributeur van het omvormermerk SolarEdge in Europa.

Daarnaast richten we ons met AliusClimate op klimaatbeheersing van industriële en agrarische systemen. Wij zijn een kennis en expertise centrum voor duurzame energie en delen deze kennis met onze installateurs.
Functieomschrijving
Service gericht, troubleshooter, onze klanten op alle mogelijke gebieden ondersteunen en op weg helpen om goed werkende systemen op te leveren en te onderhouden. Dat zijn de competenties die wij zoeken voor de functie SERVICE MEDEWERKER (m/v)

Geen monteur, maar de “redder in nood”!

AliusEnergy groeit en om onze unieke marktpositie te behouden en te versterken, werk je samen met het hele AliusSolar team aan de groei van ons bedrijf. Je kent de door AliusEnergy geleverde montagesystemen van haver tot gort, en op het gebied van zonne-energiesystemen met SolarEdge omvormers en optimizers kan niemand je iets wijsmaken. Je kent de meest voorkomende problemen en kunt deze telefonisch, maar met name ook ter plaatse oplossen.

Je bent de service gerichte service medewerker die door onze klanten met open armen ontvangen zal worden. Door je kennis en knowhow weten onze klanten dat als jij langs komt, alles geregeld zal worden. Je bent van essentieel belang voor de groei en professionalisering van onze serviceafdeling. Samen met je collega’s van de afdeling service zorg jij voor een tevreden klant. Je hebt ervaring met elektra en interesse in de PV sector. Je weet waarover je praat en je ziet het opleveren en onderhouden van een mooi PV systeem als een uitdaging. Je verleent service voor SolarEdge-artikelen die onder garantie vallen in de vorm van het vervangen van omvormers, communicatieborden en optimizers.

Het opstarten van projecten en begeleiden van nieuwe installaties hoort bij je werkzaamheden. Ook het geven van montage-instructie ter plaatse aan installateurs zal tot je taken behoren. De overige tijd besteed je aan de administratieve afhandeling van je werkzaamheden, ondersteun je je collega’s met het testen van geretourneerde materialen. (modules, omvormers en optimizers)
Functie-eisen
Ben je al enthousiast door bovenstaande? Mooi! Als ideale kandidaat beschik je tevens over:
  • Geen angst voor werken op hoogte;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
  • Voldoende niveau door opleiding of werkervaring om deze functie succesvol op te pakken;
  • Hands-on mentaliteit;
Als vanzelfsprekend ben je een echte teamspeler, klantvriendelijk, zelfstandig, assertief, betrokken en denk je in het belang van AliusEnergy. Wij nodigen je dan ook uit om ons te verrassen!
Aanbod
Wat wij je aanbieden:
AliusEnergy geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van AliusEnergy ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Jij krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde.

Door onze manier van werken (SEMCO) wordt je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Jij krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s.

Uiteraard hoort er bij deze functie een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals beschikbaarheid van een service-auto, een telefoon en laptop van de zaak. Daarnaast profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling.
 
 
Aanvullende informatie
Word jij onze nieuwe collega? Klik dan op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur je CV en motivatiebrief ter attentie van Frans van Spreuwel.

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen per telefoon op 0497-783036.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

AliusEnergy

Meerheide 101,
5521DX , Eersel,
AliusEnergy

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden