Servicedeskmedewerker

Qurentis Software BV

Valkenswaard
HBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
040 - 2 01 00 40
Bedrijfsprofiel
Qurentis groeit! Steeds meer zorgorganisaties door heel Nederland maken gebruik van onze innovatieve producten en diensten. Met de door ons ontwikkelde softwareoplossingen ondersteunen wij onze klanten op verschillende gebieden in het zorgproces. En omdat het verlenen van service aan onze klanten bij ons hoog in het vaandel staat zijn wij op zoek naar collega’s die ons Customer Service Team komen versterken!
Functieomschrijving
Als servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over onze producten in de ruimste zin van het woord, waarbij je het visitekaartje van Qurentis bent. Je handelt adequaat bij problemen en vragen van klanten, maakt hierover afspraken met de klant en draagt zorgt voor een correcte terugkoppeling. Tevens registreer en rapporteer je op een professionele manier alle vragen en klantreacties en doe je voorstellen voor oplossingen, altijd in samenwerking met je team.
Functie-eisen
Waar voldoe jij aan?
  • HBO werk- en denkniveau
  • Goed analytisch en probleemoplossend vermogen
  • Communicatief sterk, flexibel en servicegericht
  • Ervaring met cliënten en/of financiële administratie in de zorg is een grote pré
  • Affiniteit met ICT
  • Team-player
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Aanbod
Wat bieden wij jou?
Een functie op basis van 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden een prettige werksfeer waarbij gewerkt wordt binnen een enthousiast team; uitstekende arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, carrièremogelijkheden in de vorm van meegroeien met ons bedrijf en doorgroei binnen de functie zijn vanzelfsprekend. Je kunt rekenen op een hecht team in een dynamische werkomgeving. Voor deze functie geldt dat je van ons mag verwachten dat wij je stimuleren, uitdagen en vrijheid geven, zodat je met plezier van en naar je werk gaat.
Aanvullende informatie
In welke organisatie kom je terecht?
Qurentis is een gedegen organisatie die een grote groei mag doormaken. Onze klanten zijn kleine en (middel)grote zorgorganisaties in heel Nederland. Qurentis ondersteunt deze organisaties middels de door Qurentis ontwikkelde software, op diverse gebieden. Qurentis is een organisatie die  persoonlijke ontwikkeling voor haar werknemer hoog in het vaandel heeft staan.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Qurentis Software BV

Den Dries 7,
5552 CL , Valkenswaard,
Qurentis Software BV

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Volgende keer direct gelijksoortige vacatures in je inbox ontvangen?

Meld je dan aan voor de vacatureservice.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden