Slijper / Straler (conventioneel) 2 ploegen

Apex

Bladel
LBO / VMBO
Vast
38-38 Uur
0497-361111
Bedrijfsprofiel
Apex International is een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Wij zijn een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.

De grafische markt kent ons trendsetter, waarbij service, kwaliteit en innovatie de kernwoorden zijn. Daardoor zijn wij sterk afhankelijk van onze productieafdeling.
Functieomschrijving
Wij zoeken een Slijper / Straler (conventioneel) 2 ploegen

Het stralen en (kaal)slijpen zijn belangrijke onderdelen van de bewerking van de doseerwalsen.
Binnen onze fabriek krijgen walsen voor de drukwerkindustrie een nieuwe keramische laag. Deze keramische laag wordt bewerkt waardoor de walsen de juiste hoeveelheid inkt in de drukmachines kan transporteren.
 
Het Slijpen:
 
Vóór het stralen worden in de meeste gevallen de oude keramische laag van de walsen afgeslepen (conventioneel). Dit dient zorgvuldig te gebeuren zodat er niet teveel of te weinig van de walsen afgeslepen wordt.
 
Het Stralen:
De walsen moeten gestraald worden om het oppervlakte van de wals op te ruwen. Doordat het oppervlakte ruwer is gemaakt is het mogelijk om een nieuwe keramische laag aan te brengen op de wals.
 
Om de walsen te kunnen stralen moet elke wals ingebouwd worden in een straalcabine.
In deze straalcabine wordt scherp zand met een hoge snelheid op de buitenkant van de walsen gestraald.
 
 
De inwerkperiode zal in een dagdienst plaatsvinden. Na het inwerken wordt er in twee ploegen gewerkt: de ochtend- en avonddienst of de avond- en nachtdienst. Mogelijk zal er in de toekomst worden overgestapt naar een drie ploegen systeem..
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we kandidaten, die secuur en zorgvuldig kunnen werken. Je bent bereid om te leren en staat open voor het leren van eventuele andere bewerkingen.

Het heeft onze voorkeur als je bekend bent met het rondmeten met een micrometer of je moet bereid zijn om dit te leren.
Aanbod
We bieden een mooie ambachtelijk baan met uitzicht op een vast dienstverband.

De lonen zijn volgens de metaal cao. Onze ploegen toeslagen liggen ruim boven de voorschriften van de cao, en zijn daarmee erg aantrekkelijk.
Aanvullende informatie
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de 'Solliciteer Direct'-knop en stuur ons jouw motivatie en jouw CV.

Apex

Postbus 41,
5527ZG , Hapert,
Apex

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden