Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel
Voor onze opdrachtgever in Bergeijk zijn we op zoek naar slopers. Het bedrijf bestaat uit zo'n 40 medewerkers en verzorgt de inrichting van onder andere zakelijke panden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en culturele gebouwen. Het betreft een echt familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer, zo is er wekelijks een vrijdagmiddag borrel en wordt er nauw samengewerkt. Het werkgebied is voornamelijk Nederland en België. Het bedrijf werkt met duurzame en recyclebare producten, veiligheid en milieu staan dan ook hoog in het vaandel. 
Functieomschrijving
Je werkdag begint 's ochtends, de tijd is afhankelijk van de reistijd naar locatie. Samen met collega's verzamel je op de zaak waarna je met minimaal één collega in een bedrijfsbus richting locatie vertrekt. Dit kan een ziekenhuis zijn, maar ook een voetbalstadion, bedrijfskantine of school. Je verricht sjouw- en sloopwerkzaamheden (bijvoorbeeld tapijt verwijderen) en bent verantwoordelijk voor overige hand- en spandiensten. 
Functie-eisen

Ervaring is voor deze niet van belang, een juiste motivatie en mentaliteit echter wel. Lijkt jou het leuk om fysieke werkzaamheden te verrichten en ben jij een echte aanpakker? Dan zijn we op zoek naar jou! Omdat je fysieke werkzaamheden verricht, is het van belang dat je fysiek in orde bent. Je kunt door jouw werkverleden aantonen dat je een betrouwbare medewerker bent. Nog geen werkverleden opgebouwd en toe aan een uitdaging binnen een bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen? Ook dan pas jij in het ideale plaatje! Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld (leerling) stoffeerder, voorman en projectleider. 


Aanbod

Het salaris wordt afgestemd op basis van leeftijd en ervaring. Uiteraard speelt jouw indicatie hierbij ook een grote rol. Bij goed functioneren kom je na een detacheringsperiode van ongeveer zes maanden, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Het betreft een functie in dagdienst, maandag tot en met vrijdag. Werktijden zijn afhankelijk van de reistijd naar het project. Iedere ochtend verzamel je met andere collega's op de zaak, waarna je met een bedrijfsbus en collega's richting het project gaat. Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Bij goed functioneren biedt het bedrijf dan ook voldoende doorgroeimogelijkheden. Dit is uiteraard geen vereiste.


Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden