Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
1-40 Uur
0497-339740
Bedrijfsprofiel
Mollen Metaal produceert halffabricaten en eindproducten voor de transportindustrie, koelindustrie, pharmaindustrie en agrarische industrie. In de De Kempen wordt Mollen Metaal met name gezien als dé specialist in containerbouw. Toch is Mollen Metaal sinds eind jaren 80 net zo gespecialiseerd als het gaat om toelevering. Onder andere omdat er bij de containerbouw veel werkzaamheden voorkomen die ook kunnen worden ingezet bij toelevering, zoals:

- snijden
- metaal(plaat)bewerking
- verspaning
- lassen

Inmiddels is Mollen Metaal uitgegroeid tot een modern bedrijf met alle belangrijkste disciplines onder één dak, in een 7000 vierkante meter grote productiehal, die volledig is uitgerust om de productie zo efficiënt mogelijk te realiseren. Op dit moment zijn wij met 38 werknemers werkzaam. Vakmensen zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Onze mensen voelen zich thuis bij ons en vormen een wezenlijk onderdeel van ons bedrijf. Daardoor is er een uiterst gering verloop onder ons personeel met veel ervaren vakmensen.
Kijk voor meer informatie op www.mollenmetaal.nl.
Functieomschrijving
Op zoek naar een nieuwe baan of altijd al in de Metaal willen werken? Wij komen graag met je in contact.Voor onze nieuwe Bystronic full option Kantbank en geautomatiseerde snijmachines zijn we op zoek naar een Snij/Kantbank Operator.
Functie-eisen
Ben je enthousiast en gemotiveerd ingesteld dan bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan.
Aanbod
Een marktconform salaris en de mogelijkheid om je met opleidingen volledig te bekwamen in deze functie.
Aanvullende informatie
Om te solliciteren druk je op de 'direct solliciteren' buttons op deze pagina. Voor meer informatie over de functie bel 0497-339740.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mollen Metaal BV

t Rootven 26,
5531 MB , Bladel,
Mollen Metaal BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden