Specialist lang draaien (CNC)

GFM

Bergeijk
MBO
Vast
40-40 Uur
0497-575712
Bedrijfsprofiel
GFM master in parts is sinds 1992 totaalleverancier op het gebied van verspanende onderdelen voor de machinebouw. Wij produceren geheel op maat en naar wens van onze klanten uit diverse industrieën (medische toepassingen, verpakkingsmachines, machinebouw, semiconductor). Als toeleverancier zijn we gespecialiseerd in CNC Draaien en CNC Frezen. Na digitale aanlevering van tekeningen wordt ons machinepark middels CAD / CAM koppelingen aangestuurd. Op onze machines bewerken we diverse materialen zoals RVS, Staal, Aluminium, Kunststoffen etc. Ons machinepark bestaat uit machines waarvan ongeveer 70 % onbemand kan lopen. We ontzorgen onze klanten door onderdelen volledig op maat en naar wens van de opdrachtgever te produceren en tevens alle benodigde uitbestedingen te organiseren.
Functieomschrijving
In de rol van CNC lang draaier ben je verantwoordelijk voor het draaien van verschillende materialen voor de productie van kleine nauwkeurige onderdelen. Je bepaalt aan de hand van tekeningen de juiste bewerkingsvolgorde, bijpassende opspanning en het juiste gereedschap. Je gaat zelfstandig aan de slag met het programmeren en het in/afstellen van de draaibanken. We vertrouwen ook op je vakmanschap: je beoordeelt en adviseert over de maakbaarheid van de producten. Als vakman voer je natuurlijk ook je eigen controlemetingen uit. Jij zorgt er voor dat de kwaliteit van het product voldoet aan de eisen.
Functie-eisen
Je beheert de Nederlandse taal, hebt technisch inzicht en kennis van materiaal en gereedschap.Aantoonbare ervaring als cnc lang draaier, lezen van tekeningen, kwaliteitsbewust. De volgende karaktereigenschappen zijn op jou van toepassing: je bent zelfstandig, proactief, servicegericht, accuraat en je bent gedreven om een goed resultaat te behalen.
Aanbod
  • Een vooruitstrevende, technische omgeving met afwisselend werk.
  • Langetermijnperspectief omdat wij als financieel gezonde onderneming jaarlijks investeren in mensen, middelen en machines.
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen en informele omgangsvormen.
  • Een collegiaal en gedreven team.
  • Ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Zien we jou bij de volgende vrijdagmiddagborrel in ons eigen Café? Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Helen Jacobs, HRM, via telefoonnummer 0497-575712 . Reacties worden vertrouwelijk behandeld.
Aanvullende informatie
GFM is een hecht team van enthousiaste medewerkers die continu verbeteringsvoorstellen aandragen om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Ervaring leert ons dat het actief betrekken van medewerkers dé succesformule is om te reageren op de continu veranderende markt, waarin levertijden steeds korter worden en waarin kwaliteit en flexibiliteit de basisbehoeften zijn. Door de combinatie van onze bedrijfscultuur, investeringen in ons machinepark en de continue drang naar nieuwe technologische ontwikkelingen, is GFM klaar voor de toekomst. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen met onze klanten en toeleveranciers.  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

GFM

Bokkerijder 30,
5571 MX , Bergeijk,
GFM

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden