referentie nummer: supervisor-mv-8f63c88dd718f8f

Supervisor (m/v)

Venco Nederland BV

Eersel
MBO
Nee
40-40 Uur
0497-517380
Bedrijfsprofiel
De Vencomatic Group biedt een uitdagende werkomgeving in de wereldwijde pluimveemarkt. Het doel van de Vencomatic Group is om de beste in de wereld te zijn in het ontwikkelen, vermarkten en supporten van duurzame en diervriendelijke oplossingen voor de inrichting van moderne pluimveebedrijven. Werken bij de Vencomatic Group betekent samen werken aan groei en continue verbeteringen ten gunste van onze klanten en relaties. Dat is waar we goed in zijn. Over de hele wereld waarderen onze klanten onze innovaties en klantgerichtheid.

De Vencomatic Group telt 350 toegewijde medewerkers, die wereldwijd duizenden klanten bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, met dochterondernemingen in Spanje, Frankrijk, Brazilië, China en Maleisië.

Onze merken zijn:

• Agro Supply: klimaatoplossingen voor optimale pluimveeprestaties
• Prinzen: zorgvuldige en efficiënte behandeling van eieren
• Vencomatic: duurzame en pluimveevriendelijke huisvestingssystemen
• Rondeel: duurzame productie van consumptie-eieren
• Vencosteel: productie faciliteit voor staalproducten

Functieomschrijving
De voornaamste taken van de Supervisor bestaan uit het wereldwijd begeleiden en aansturen van lokale medewerkers bij de installatie van diervriendelijke huisvestingssystemen. De Supervisor zal om deze reden veelvuldig internationale reizen maken met een verblijf van meerdere weken in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar de klant over de voortgang van het project. Als Supervisor vertegenwoordig je de Vencomatic Group en zet je alles op alles om een project naar tevredenheid van de klant op te leveren.
Functie-eisen
We zoeken een enthousiaste, technische duizendpoot met ruime ervaring in de machine bouw zowel elektrisch als mechanisch, die gewend is zeer zelfstandig te werken. Wij denken hierbij aan een persoon met een technische MBO opleiding die hard wil werken en zelfstandig initiatieven neemt. Als Supervisor ben je klantvriendelijk en service gericht, praktisch en flexibel ingesteld en kun je jezelf goed verwoorden zowel in het Engels als Duits.
Aanbod
Wij bieden een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid tegen een goed marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over de inhoud van deze vacature? Neem dan contact op met Bart Houbraken, Manager Supervision, bereikbaar via het e-mailadres: bart.houbraken@vencomaticgroup.com

Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met bijbehorende CV binnen 14 dagen, onder vermelding van de functienaam naar de Vencomatic Group, Afdeling HR, Meerheide 200, 5520 AD, Eersel of per e-mail naar solliciteren@vencomaticgroup.com

Venco Nederland BV

Meerheide 200,
5521 DW, Eersel,
, NL
Venco Nederland BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden