Korting pakken - Actie Tarieven.

VACATURE PLAATSINGEN.

Behoefte aan nieuwe medewerkers en wil je de werving hiervan zelf oppakken?  Ga voor onze vacaturepakketten! Hoe meer vacatureplaatsingen je aankoopt hoe hoger de korting.
Klik op de knop van jouw keuze om te bestellen.

1 vacatureplaatsing

€ 139,-
 

3 vacatureplaatsingen

20% KORTING
NÚ €333,-
 

5 vacatureplaatsingen

30% KORTING
NÚ €486,50

10 VACATUREPLAATSINGEN

40% KORTING
NÚ €834,-
 

25 VACATUREPLAATSINGEN

50% KORTING
NÚ €1737,50
MAGAZINE.

Heb jij, net als steeds meer andere bedrijven, de behoefte om jezelf in de kijker te spelen bij een groot offline publiek? Wil jij het offline adverteren deze keer eens écht anders aanpakken? Adverteer zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebten je valt gegarandeerd op. Vanuit dit idee is het magazine ‘Het mooiste werk van de regio’ geboren. Adverteren in het magazine met een oplage van 90.000 exemplaren kan al vanaf €575,-

Klik op een van de onderstaande buttons om te bestellen, bekijk hier de voorbeelden of check hier de folder.

Tip: combineer jouw branded content of vacatureadvertentie met een social media campagne voor een extra potentieel bereik van 120.000 Kempenaren

PAGINA BRANDED CONTENT

€1699,-

SPREAD BRANDED CONTENT

€2399,-

VACATURE ADVERTENTIE

€1349,-


WERKNEMER AAN HET WOORD

€575,-

Producten uit de Kempen

€575,-

Let op: beperkte beschikbaarheid magazineplaatsingen

Bovenstaande tarieven voor het magazine gelden op basis van beschikbaarheid. Het aantal plaatsen voor elk type plaatsing is beperkt en op = op. Wacht dus niet te lang!


TARIEVEN.

SOCIAL MEDIA.

Niet genoeg bekijks online? Zullen wij er eens voor zorgen dat jouw vacature door duizenden mensen extra gezien wordt? Kies voor één van onze mogelijkheden om je vacature een flinke boost te geven. Voor een klein bedrag breng je jouw vacature met eigen logo al onder de aandacht bij 10.000 Facebook volgers. Wil je nóg meer? Ga voor 'gepromoot'! We brengen jouw wensen in kaart en gaan supergericht afstemmen op de juiste mensen op zowel Instagram als Facebook.

STANDAARD

€39,-

GEPROMOOT

€349,-


VIDEO CAMPAGNE.

Wil jij meer bekendheid voor jouw bedrijf onder het grote publiek? Wil je het gevoel en de sfeer van de werkplek neerzetten op een manier waar je nog jaren profijt van hebt? Video is dé manier om laagdrempelig mensen te interesseren in jouw bedrijf, dus ga voor maximale exposure en laat die toppers maar binnenstromen!

BASIS CAMPAGNE

€699,-

CAMPAGNE OP MAAT

€999,-


BLOG CAMPAGNE.

Op zoek naar een online kanaal waar je duizenden mensen kunt bereiken met jouw bedrijfsverhaal? De krachtigste manier om je 'Employer Brand' te versterken is met ijzersterke content. Onze blogcampagne draagt hier voor de volle 100% aan bij. Kies voor ons blog en je bent voor lange termijn verzekerd van een flinke imagoboost!

Blog Campagne

€849,-

 
LIEVER JE WERVING UITBESTEDEN?

Geen tijd voor de werving van goede kandidaten? Of vind je het moeilijk om de meest geschikte kandidaten te kiezen? Dan kan je altijd ons Werk Buro inschakelen. Zij zijn thuis in alle soorten dienstverlening van werving & selectie en detacheringen tot payrolling. Bel ons op 0497-84 57 93 en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of neem contact op via onderstaande link.


DEELNEMEN AAN DE OPEN BEDRIJVEN DAG?

Op zoek naar nieuwe werknemers? Of vind je het tijd om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten? De Werken in de Kempen Open Bedrijven Dag geeft geïnteresseerden de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met jouw bedrijf.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden