Tarieven.

VACATURE PLAATSINGEN.

Behoefte aan nieuwe medewerkers en wil je de werving hiervan zelf oppakken?  Ga voor onze vacaturepakketten! Hoe meer vacatureplaatsingen je aankoopt hoe hoger de korting.
Klik op de knop van jouw keuze om te bestellen.

1 vacatureplaatsing

€ 139,-
 

3 vacatureplaatsingen

€399,-
 

5 vacatureplaatsingen

€589,-

10 VACATUREPLAATSINGEN

€999,-
 

SOCIAL MEDIA.

Niet genoeg bekijks online? Zullen wij er eens voor zorgen dat jouw vacature door duizenden mensen extra gezien wordt? Kies voor één van onze mogelijkheden om je vacature een flinke boost te geven. Voor een klein bedrag breng je jouw vacature met eigen logo al onder de aandacht bij 10.000 Facebook volgers. Wil je nóg meer? Ga voor 'gepromoot'! We brengen jouw wensen in kaart en gaan supergericht afstemmen op de juiste mensen op zowel Instagram als Facebook.

DOORPLAATSING

€39,-

GEPROMOOT

€349,-


VIDEO CAMPAGNE.

Wil jij meer bekendheid voor jouw bedrijf onder het grote publiek? Wil je het gevoel en de sfeer van de werkplek neerzetten op een manier waar je nog jaren profijt van hebt? Video is dé manier om laagdrempelig mensen te interesseren in jouw bedrijf, dus ga voor maximale exposure en laat die toppers maar binnenstromen!

BASIS CAMPAGNE

€699,-

CAMPAGNE OP MAAT

€999,-


BLOG CAMPAGNE.

Op zoek naar een online kanaal waar je duizenden mensen kunt bereiken met jouw bedrijfsverhaal? De krachtigste manier om je 'Employer Brand' te versterken is met ijzersterke content. Onze blogcampagne draagt hier voor de volle 100% aan bij. Kies voor ons blog en je bent voor lange termijn verzekerd van een flinke imagoboost!

Blog Campagne

€849,-

 
LIEVER JE WERVING UITBESTEDEN?

Geen tijd voor de werving van goede kandidaten? Of vind je het moeilijk om de meest geschikte kandidaten te kiezen? Dan kan je altijd ons Werk Buro inschakelen. Zij zijn thuis in alle soorten dienstverlening van werving & selectie en detacheringen tot payrolling. Bel ons op 0497-84 57 93 en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of neem contact op via onderstaande link.

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden