Veldhoven
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
24-36 Uur
-
Bedrijfsprofiel
Nummereen Kinderopvang biedt professionele dagopvang, peuterprogramma, buitenschoolse opvang en opvang aan huis. Met zo'n 40 locaties in Veldhoven en De Kempen zijn we al ruim 25 jaar een betrouwbare partner voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Onze organisatie telt ca 275 medewerkers.
Functieomschrijving
Je bent het liefst de hele dag met kinderen bezig. Bij de dagopvang of bso; dat maakt je niet uit! Je bent dan ook graag actief aan het werk op de groep. Je coacht met plezier je naaste collega’s en inspireert hen de kinderen een onvergetelijke dag bij ons te bezorgen. Ook vind je het leuk om het  eerste aanspreekpunt te zijn. Een telefoontje naar een ouder, een overleg met de basisschooldirecteur van jouw locatie of een functioneringsgesprek met een van je medewerkers; je vindt het een welkome afwisseling op je groepswerkzaamheden.
Functie-eisen
Je hebt een passende opleiding op minstens mbo 4 gevolgd én beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je minstens twee jaar leidinggevende ervaring binnen de kinderopvang. Je hebt een realistisch zelfbeeld en bent in staat bent om te reflecteren op je eigen gedrag en dat van anderen. Verder ben je in bezit van een VVE certificaat. Het hebben van een 3F certificaat is een pré.
Aanbod
We bieden je een zelfstandige, uitdagende functie in een superleuk team. Je wordt onderdeel van een bedrijf dat volop innoveert en out-of-the-box denkt. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en ambitie juichen we toe! We hebben een uitgebreid scholingsaanbod zodat je je verder kunt blijven ontwikkelen. Mooi meegenomen: we hebben een fitprogramma. Hiermee kun je kosteloos sporten bij gecontracteerde sportscholen en deelnemen aan een uiteenlopend aanbod van lezingen en workshops op het gebied van (mentale) gezondheid. Zo kun je vol energie de kinderen het maximale bieden! Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling. Met de intentie deze om te zetten in een vaste overeenkomst. Salariëring is conform cao Kinderopvang. De omvang van het contract ligt tussen de 24 en 36 uur, in overleg met jou te bepalen.
Aanvullende informatie
Klinkt dit als jouw ideale baan? Dan maken we heel graag kennis met je! Stuur je cv + motivatie naar Willeke (hr-adviseur). Doe dit uiterlijk 5 september. Daarna gaan we gesprekken plannen..
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nummereen Kinderopvang

Dalemsedijk 5,
5521RM , Eersel,
Nummereen Kinderopvang

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden