Technisch commerciële medewerker binnendienst

Young Cuttingtools

Eersel
MBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
0497 820 213
Bedrijfsprofiel
Young cuttingtools is aanbieder van een totaalpakket aan verspanende gereedschappen. Het bedrijf is exclusief dealer van de topmerken YG-1 ,Korloy, Avantec, Ecoroll en Lamina in de Nederlandse markt. Het Koreaanse YG-1 behoort tot de grootste producenten ter wereld van boren, tappen en frezen.

Het bedrijf is gevestigd in het Brabantse Eersel. Een efficiënte logistiek zorgt voor snelle levering van de diverse producten. Vanuit ondersteuningspunten in Friesland, Brabant en Overijssel wordt de gehele Nederlandse markt persoonlijk bediend. Young cuttingtools levert rechtstreeks van de fabrikant naar de klant waardoor de kwaliteitsmerken scherp worden aangeboden.
Functieomschrijving
Als technisch commercieel medewerker binnendienst heb je meestal telefonisch contact met klanten. Je adviseert klanten graag over producten en oplossingen. Binnenkomende orders verwerk je in ons automatiseringssysteem en je houdt uiteraard ook toezicht op een correcte afhandeling van deze opdrachten.

Je werkt aan klantenbinding door de perfecte service en kwaliteit te bieden. Ben je technisch ingesteld en hou je van commerciële uitdagingen? Of ben je commercieel ingesteld en heb je veel affiniteit met techniek? Dan is dit jouw baan! Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
Functie-eisen
Een technisch commercieel medewerker binnendienst bij Young cuttingtools B.V. is flexibel, servicegericht en enthousiast. Je kunt secuur en georganiseerd werken in een dynamische werkomgeving. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor ben je bereid om zowel gevraagd als ongevraagd werk uit handen te kunnen nemen. Wij vinden het belangrijk dat je ondernemend en proactief bent en goed zelfstandig kunt werken. Tegelijkertijd is samenwerken belangrijk en vinden we het prettig als jij ook bijdraagt aan deze teamdynamiek. Verder:

  • Werk en denk je minimaal op MBO niveau;
  • Heb je aantoonbaar meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie in de branche;
  • Heb je ervaring met het werken met (ERP) automatiseringssystemen, en heb je een goede kennis van de Nederlandse taal en enige kennis van de Engelse en Duitse taal;
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Eersel.

Aanbod
  • Een afwisselende functie met de ruimte voor eigen creatieve inbreng en vormgeving
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Een marktconform salaris, mede afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een plekje in een gedreven en enthousiast team

Aanvullende informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct via de 'solliciteer'-button hieronder.
Voor meer informatie over deze vacature kun je René van Ommen ook telefonisch bereiken op 06-13324275

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Young Cuttingtools

Meerheide 100B,
5521 DX , Eersel,
Young Cuttingtools

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden