referentie nummer: technisch-operator-6dfcf31552cf315

Technisch Operator

Famar Nederland B.V.

Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€1767 - €2650
0497-339400
Bedrijfsprofiel
FAMAR Nederland B.V., gevestigd in Bladel, is een farmaceutisch productiebedrijf en is binnen de FAMAR Groep aangemerkt als Centre of Excellence voor vloeibare farmaceutische producten. De FAMAR Groep telt ruim 3000 medewerkers waarvan er 150 in Bladel werkzaam zijn.

FAMAR staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen.

Als full service CDMO, voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Famar Nederland bij de top van CDMO's in Europa.
Functieomschrijving
Je staat in voor het operationeel maken en bedienen van de productielijnen.
Jij bedient de machine en lost eenvoudige storingen op. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en houd je de machine netjes en schoon.
Je verhelpt mechanische en kleine elektrische storingen aan machines en randapparatuur. Ook draag je als technisch operator de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en kosten van het proces. Maar dat is niet alles. Jij zorgt ervoor dat tijdens het proces alles vlot verloopt. Daarnaast werk je mee aan de lijn bij het afvullen en verpakken van eindproducten volgens specificaties van de klant.
Het betreft een functie in een 3-ploegendienst.
Functie-eisen
Je beschikt over een technisch (bijv. elektronica / electrotechniek, werktuigboukunde, mechatronica) en/of praktisch geschoolde achtergrond, of gelijkwaardig door technische ervaring.Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een (mas-sa)productieomgeving binnen de farmaceutische, cosmetische of voedingsmiddelen sector.
Heb je nog geen ervaring als technicus maar wel een technische achtergrond of veel affini-teit met de techniek? Geen probleem. We beginnen met een opleidingstraject tot technisch operator, waarbij je in no time wordt voorbereid op je nieuwe job bij Famar.
Aanbod
Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Marleen Nelissen, HR Officer, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.gr

Famar Nederland B.V.

Postbus 23,
5530 AA, Bladel,
, NL
Famar Nederland B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden