Bladel
LBO / VMBO
Tijdelijk met uitzicht op vast
40-40 Uur
€1767 - €2650
0497-339400
Bedrijfsprofiel
Famar Nederland bv. is gevestigd in Bladel en is onderdeel van Famar Group. Als full service Contract Manufacturer (CMO) voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Famar Nederland bij de top 3 van CMO’s in Europa. Famar Nederland stelt de gezondheids- en persoonlijke verzorgingsindustrie in staat om innovatieve producten te leveren.
Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van kwalitatief hoogwaardige farmaceutische en cosmetische producten, versterk dan ons team!
Functieomschrijving
- Je staat in voor het operationeel maken en bedienen van de productielijnen.
- Jij bedient de machine en lost eenvoudige storingen op.
- Je verhelpt mechanische en kleine elektrische storingen aan machines en randapparatuur.
- Ook draag je als technisch operator de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en kosten van het proces.

Maar dat is niet alles. Jij zorgt ervoor dat tijdens het proces alles vlot verloopt. Daarnaast werk je mee aan de lijn bij het afvullen en verpakken van eindproducten volgens specificaties van de klant.

Het betreft een functie in een 3-ploegendienst.
Functie-eisen
Je beschikt over een technische opleiding (bijv. elektronica / electrotechniek, werk-tuigbouwkunde, mechatronica) en/of je hebt een praktisch geschoolde achtergrond, of gelijkwaardig door technische ervaring. Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een (massa)productieomgeving binnen de farmaceutische, cosmetische of voedingsmiddelen sector.
Heb je nog geen ervaring als technicus maar wel een technische achtergrond of veel affini-teit met de techniek? Geen probleem. We beginnen met een opleidingstraject tot technisch operator, waarbij je in no time wordt voorbereid op je nieuwe job bij Famar.
Aanbod
Je bent op zoek naar een functie waarin actie, beweging en afwisseling centraal staan. En je wilt werken in een omgeving waarbij situaties (planning, instructies) op het laatste moment kunnen veranderen.

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Marleen Nelissen, HR Officer, of Nathalie Smets, Productiemanager, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Famar Nederland B.V.

Postbus 23,
5530 AA , Bladel,
Famar Nederland B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden