Bergeijk
LBO / VMBO, MBO
Vast
36-40 Uur
0497 - 845793
Bedrijfsprofiel

Voor een groeiende totaalleverancier in plaatwerk en lichte constructies in de gemeente Eersel zijn wij op zoek naar een ervaren TIG lasser. Het betreft een middelgroot bedrijf waar kwaliteit en snelheid voorop staat. 


Functieomschrijving

Als zelfstandig bankwerker/lasser ben je specialist op het gebied van RVS en staal. Wanneer jij een werktekening ziet weet je precies wat er moet gebeuren. Je inspecteert basisonderdelen, zet constructies op en produceert deze vervolgens. Afhankelijk van de omvang en complexiteit werk je soms zelfstandig en soms in teamverband aan projecten. Je werkt werkt veilig en draagt zorg voor een opgeruimde werkplek. Kwaliteit staat bij jou voorop! Fouten in materiaal meld je aan de teamleider en samen ga je op zoek naar de beste oplossing voor de klant.


Functie-eisen

Om als TIG lasser aan de slag te gaan, herken jij jezelf in onderstaande punten:  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en een harde werker;
  • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Het betreft een functie in dagdienst, werktijden zijn van 7.45u tot 16.45u. Salaris is volgens de cao van de werkgever, metaal en techniek. Uiteraard wordt in samenspraak jouw salaris bepaald, dit is ook afhankelijk van leeftijd en ervaring. 


Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan snel via de 'solliciteer'-button hieronder.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de Kempen - Werk Buro

Oude Provincialeweg 68,
5527BR , Hapert,
Werken in de Kempen - Werk Buro

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden