referentie nummer: WRKN009853

Trainee Communicatie

Gemeente Bladel

Bladel
HBO
Tijdelijk
36 Uur
€7 - €2.040
0497650640
Bedrijfsprofiel
Bladel is een aantrekkelijke, complete gemeente, bestaande uit vijf dorpen met samen bijna 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weids agrarisch landschap van de Brabantse Kempen. Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom het is hier goed wonen, werken en recreëren.
Functieomschrijving
Werkzaamheden
• Ondersteuning bij projecten op het gebied van communicatie
• Het redigeren van artikelen voor de pers en het uitzetten van persvragen bij collega’s
• Publicatie van gemeenteberichten voor weekkranten, Gemeenteblad, Staatscourant en website
• Bijdragen aan het beheer van social media
• Representatietaken waaronder evenementen (nieuwjaarsreceptie, sleuteloverdracht carnaval, Koningsdag, dodenherdenking, kampioenenhuldiging, Prinsjesdag, middag gouden bruidsparen)
• Overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van communicatie.
Functie-eisen
Wie zoeken wij ?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met bij voorkeur de HBO opleiding Communicatie die zich graag inzet voor de publieke zaak. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken. Je bent verbindend, proactief en creatief. Je hebt kennis op het gebied van grafische vormgeving.
Aanbod
Wat bieden wij ?
Wij bieden een omgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden wij een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid van variabele werktijden in een organisatie in beweging. Voor deze juniorfunctie wordt een salaris geboden in schaal 7/0. Dit is € 2.040 bruto op basis van 36 uur per weel. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05 % van je brutosalaris.
Aanvullende informatie
Enthousiast ?
Je sollicitatie met motivatiebrief en CV dien je vóór maandag, 18 juni 2018 te richten tot het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Bladel.
Voor meer informatie kun je terecht bij Miranda van Camp, afdelingshoofd Dienstverlening & Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 0497-361619.

Gemeente Bladel

Markt 21,
5531 BC , Bladel,
Gemeente Bladel

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden