referentie nummer: WRKN009896

Trainee / stageproject HTO-er (voor project serialisatie)

Famar Nederland B.V.

Bladel
HBO
Tijdelijk
40 Uur
0497-339400
Bedrijfsprofiel
FAMAR Nederland B.V., gevestigd in Bladel, is een farmaceutisch productiebedrijf en is binnen de FAMAR Groep aangemerkt als Centre of Excellence voor vloeibare farmaceutische producten. De FAMAR Groep telt ruim 3000 medewerkers waarvan er 150 in Bladel werkzaam zijn.

FAMAR staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen.

Als full service CDMO, voor zowel farmaceutische als cosmetische producten, hoort Famar Nederland bij de top van CDMO's in Europa.
Functieomschrijving
We gaan per medio augustus met het project serialisatie van start en zoeken gedurende de periode van het project een nieuwe collega die ons gaat ondersteunen op de volgende vlakken:
• Je voert de data in de serialisatie machines: het inbrengen van de parameters voor correcte serialisatie van alle producten die serialisatie behoeven.
• Je voert de registraties uit behorend bij de end-to-end testing (kwalificatie) van alle individuele producten die we gaan serialiseren
• Je stelt technische werkprocedures op

Je rapporteert aan de Project & Transfer Manager.
Functie-eisen
• Je volgt een HBO opleiding in technische richting (bijv. HTO) en wilt een afstudeerproject vervullen of je hebt onlangs een HBO studie afgerond en op zoek naar je 1e baan.
• Je hebt technische affiniteit
• Je beschikt over ruime interesse in en kennis van computersystemen
• Je hebt oog voor detail, bent enthousiast, resultaatgericht, ondernemend en analytisch
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
• Het betreft een project voor 6 maanden op fulltime basis.
Aanbod
Kom je werken bij Famar Nederland dan kun je rekenen op een uitdagende, afwisselende functie. We bieden je ruimte voor eigen inbreng, een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aanvullende informatie
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Marleen Nelissen, HR Officer of Peter Goossens, Project & Transfer Manager, telefoon (0497) 33 94 00.
Voor meer informatie over het bedrijf verwijzen wij je naar de website: http://www.famar.eu

Famar Nederland B.V.

Postbus 23,
5530 AA, Bladel,
Famar Nederland B.V.

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen
2018 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden