Bergeijk
LBO / VMBO
32-40 Uur
+31620813704
Bedrijfsprofiel
R & C Logistiek is een jong en dynamisch bedrijf, er heerst een prettige werksfeer met zeer veelzijdig werk, van complete vrachten met trekker-opleggers tot distributiewerk met bakwagens en bestelbussen. We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van ADR goederen. Het zelf laden en lossen van de zendingen maakt het werk afwisselend en actief. Al onze wagens zijn voorzien van een elektrische pompwagen zodat het werk lichamelijk niet zwaar is.
Functieomschrijving
Je gaat aan het werk als chauffeur van een trekker oplegger, het werk varieert van distributiewerk met een city oplegger tot het vervoeren van stukgoed met een 3-assige oplegger. Je gaat vijf dagen in de week aan de slag met variabele werktijden.
Functie-eisen
- Je bent in het bezit van een rijbewijs CE met code 95; - Je bent fulltime beschikbaar; - Je bent representatief, flexibel en communicatief vaardig; - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; - In het bezit van een ADR certificaat is een pré.
Aanbod
- De beloning is marktconform - Werktijden in overleg
Aanvullende informatie
Interesse? Solliciteer dan via de "Solliciteer"- button hieronder.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

R&C Logistiek BV

Postbus 38,
5570 AA , Bergeijk,
R&C Logistiek BV

Heb je interesse in deze functie?

Solliciteer direct bij de werkgever

Vraag aan werkgever

Jouw vraag gaat direct naar de werkgever en deze is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet beantwoorden van jouw vraag.

Als je al een account hebt, ga dan verder met de login-knop rechts.
Of door het onderstaande formulier in te vullen.
Inloggen

Misschien ook interessant

2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden