Onze Diensten

Vacaturesite

Alle vacatures uit de regio vind je op werkenindekempen.nl. Hoe vind je jouw ideale baan?

 1. Schrijf je in voor een account*. Tip: Laat de consulenten meezoeken (vink die optie aan) en meld je aan voor de vacatureservice.
 2. Met je account maak je gebruik van handige tools. Bijv. opslaan vacatures, sollicitaties beheren en mobiel solliciteren.
 3. Vind de vacature die bij je past en solliciteer online, rechtstreeks bij de werkgever.

* Een account is enkel inzichtelijk voor onze consulenten wanneer je bemiddeld wilt worden. Bedrijven of derden hebben GEEN toegang tot onze database, die zorgvuldig is afgeschermd om jouw privacy te waarborgen.

Account aanmaken
vacaturesite
Werk Buro

Recruitment

 • Inschrijven
  Onze consulenten helpen je bij het zoeken naar een baan. Welke werkgever past bij jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid? Laat professionele consulenten voor je werken en schrijf je in.
 • Vacatures voor werkgevers
  Regelmatig vragen werkgevers of onze consulenten de werving en selectie voor ze willen doen. Recruitment zet de vacature online en selecteert kandidaten voor het bedrijf. Als je op een vacature van het Werk Buro solliciteert, word je dus bemiddeld naar een serieuze baan, voor langere tijd of voor vast.
 • Vacatureservice
  Ontvang wekelijks nieuwe vacatures in je mailbox. Geef aan in welke categorie je een baan zoekt en blijf als eerste op de hoogte! Gratis uiteraard.
Bekijk vacatures Werk Buro
Werk Buro
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden