SCHRIJF JE IN

BANENBEURS

Uitzenden, detacheren & payrollen

Uitzenden & detacheren

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe medewerker, maar daarbij een grote mate van flexibiliteit wilt behouden, dan is uitzending / detachering vaak de ideale oplossing. Voor tijdelijke piekmomenten of voor het opvangen van zwangerschap en ziekte. Maar ook voor structurele inleen vormt uitzending / detachering een goede basis. 

Met het inzetten van onze uitzendkrachten / gedetacheerden zorgen wij voor een flexibele schil, waarmee je snel en efficiënt kunt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk.

Hoe werkt het?

  • Bij uitzenden/detacheren komt een medewerker direct bij ons (of ons payroll bedrijf) in dienst en wordt hij of zij bij jou gedetacheerd om werkzaamheden voor je te verrichten.
  • Er is in dit geval géén arbeidsovereenkomst tussen jou en de gedetacheerde medewerker en daarom kun je altijd per direct en kosteloos afscheid nemen.
  • Je betaalt alleen voor uren waarop de gedetacheerde medewerker werkzaamheden heeft verricht (met inachtneming van de eisen die wet of cao stellen)
  • Bij uitzending/detachering worden alleen de gewerkte uren uitbetaald. Het aantal uren per week is flexibel in te vullen, evenals de duur van de werkzaamheden.
  • Je betaalt niet voor uren waarop de gedetacheerde medewerker ziek is of niet gewerkt heeft.
  • Wij bewaken de wettelijke termijnen die volgens wet of cao van invloed zijn op de maximale duur van de uitzending/detachering.
  • Als vergoeding voor uitzending / detachering berekenen wij je –naast de doorbelasting van het brutoloon-  een factortoeslag over het brutoloon (inclusief vakantiegeld). Onze tarieven zijn zeer concurrerend. Voor een prijsindicatie of offerte kun je contact opnemen met onze afdeling Sales.
  • Het is altijd mogelijk om de gedetacheerde medewerker / uitzendkracht zelf in dienst te nemen. Als dat gebeurt na een detacherings- / uitzendperiode van 1040 uur, dan zijn daaraan geen bijkomende  kosten verbonden.


Payrollen

Wanneer je zelf een geschikte kandidaat gevonden hebt (bijvoorbeeld na vacatureplaatsing op je eigen website of op werkenindekempen.nl), maar je deze niet meteen in dienst wilt nemen, dan kunnen wij de rol van werkgever voorlopig van je overnemen. Wij dragen dan de werkgeverslasten en werkgeversrisico’s. Zo verlies je geen kostbare tijd met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loon- en salarisadministratie, ziektemeldingen, enzovoorts.

Enkele bijzonderheden:

  • Omdat in deze situatie (anders dan bij uitzenden & detacheren) de kandidaat niet door ons is geworven of geselecteerd, zijn de kosten bij payrolling lager dan bij uitzending/detachering.
  • Als vergoeding voor payrolling berekenen wij je  (naast de doorbelasting van het brutoloon)  een factortoeslag over het brutoloon. Onze tarieven zijn zeer concurrerend. 

Het is bij een payroll kandidaat altijd mogelijk om deze vanaf een bepaalde datum zelf in dienst te nemen. Je betaalt in dit geval nooit bijkomende kosten

Uitzending, detachering en payrolling verzorgen wij via onze directe collega's van Baangarant. Meer informatie, een prijsindicatie of een offerte? Neem dan contact met ons op.

 

Baangarant B.V.
Oude Provincialeweg 68
5527 BR Hapert
0497 84 57 93
 

baangarant uitzendbureau


vind ons leuk op facebook

nu even niet