SCHRIJF JE IN

NIEUWS

Vacaturekrant WIJwerkenindekempen.nl

'WIJwerkenindekempen.nl' is een gezamenlijk initiatief van werkenindekempen.nl en krantenuitgever De Persgroep Nederland, uitgever van onder meer weekblad De Kempenaer, maar ook van het Eindhovens Dagblad.  Een echt Kempisch samenwerkingsverband.

Dankzij de Combipakketten die wij gezamenlijk met De Persgroep onder de naam WIJwerkenindekempen.nl aanbieden, komt je vacature maximaal in de regionale schijnwerpers. Online én offline. Een regionale totaaloplossing voor het invullen van je vacatures. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende formaten met bijbehorende tarieven.
Daarnaast kun je kiezen voor een advertorial. Je geeft daarmee extra publiciteit aan je vacature én aan je bedrijf en je maakt je daarmee nog aantrekkelijker voor werkzoekenden. Ook bij een advertorial heb je de keuze uit verschillende formaten. Welk formaat je ook kiest: ook met je advertorial word je in de hele Kempenregio gezien.  

Bekijk de tarieven en formaten

 

Wat krijg je als je kiest voor WIJwerkenindekempen.nl?

 • plaatsing in onze regionale vacaturekrant ‘WIJwerkenindekempen.nl’: middenkatern van alle zes Kempische weekbladen van De Persgroep, met een oplage van bijna 100.000 stuks:
 • plaatsing op onze regionale vacaturesite werkenindekempen.nl: met meer dan 2000 regionale bezoekers per dag
 • gesponsorde doorplaatsing op de nationale vacaturesite Indeed.nl: meer dan 65.000 Nederlandse bezoekers per dag
 • plaatsing op onze facebook- en LinkedIn-pagina’s: met meer dan 10.000 regionale volgers
 • plaatsing in de wekelijkse e-mail-vacatureservice: naar meer dan 4000 regionale werkzoekenden;
 • uitzending in onze wekelijkse radiorubriek op Kempen FM (met een bereik van 150.000 potentiële luisteraars in de regio;
 • plaatsing in de digitale editie van de vacaturekrant op de websites van werkenindekempen.nl (bij nieuws) en op de webpagina's van de weekbladen.

 

Optioneel: Advertorial

Je kunt je vacatureplaatsing vergezeld laten gaan van een advertorial. Je bedrijf krijgt daardoor extra aandacht en je maakt je vacature daarmee nog interessanter voor werkzoekenden. Bij een advertorial heb je de keuze uit drie formaten: een kwart pagina, een halve pagina of een hele pagina. Je kunt zelf zorgen voor het schrijven van de tekst en voor de foto's die erbij moeten komen staan, maar je kunt dat ook aan ons overlaten. Tegen een kleine meerprijs. Welk formaat je ook kiest: ook met je advertorial word je in de hele Kempenregio gezien. Wil je je advertorial liever niet tegelijk met je vacatureplaatsing? Geen probleem: we zorgen voor plaatsing in een andere editie van de Vacaturekrant. 

Voorbeeld advertorial

Wat kost het?

Je hebt al een combipakket vanaf € 525,00 (excl. BTW). Met alles erop en eraan. Kijk verder in onze prijslijst. Welk combipakket je ook kiest: je wordt gezien in de hele Kempenregio! Tijdelijk ontvang je ter introductie maar liefst 25% korting bij gelijktijdige afname van een van onze Combipakketten en een advertorial.

Bekijk de tarieven en formaten
 

Acht redenen om te kiezen voor WIJwerkenindekempen.nl:

 1. De beste regionale online en offline oplossingen voor het werven van personeel worden gebundeld. Betere regionale publiciteit voor je vacature is er niet.
 2. Je vacature komt in een dedicated vacaturekrant, onderdeel van alle Kempische weekbladen van De Persgroep: zes weekbladen met een oplage van bijna 100.000 exemplaren (!).
 3. Je houdt de werving en selectie geheel in eigen hand. Je betaalt alleen voor de publiciteit. Korte lijnen met je sollicitanten en geen verdere wervings- en selectiekosten.
 4. WIJwerkenindekempen.nl biedt een regionale totaaloplossing. Minder administratieve rompslomp met het afwijzen van ongeschikte kandidaten.
 5. Door mede te kiezen voor een advertorial, kun je je tevens ook als bedrijf en als werkgever bij werkzoekenden promoten.   
 6. De prijzen van onze combipakketten zijn sterk concurrerend ten opzichte van betaalde nationale vacaturesites, zoals Monsterboard. En dat terwijl je er veel meer voor terug krijgt: méér publicatiekanalen en toch nog steeds primair regionaal gericht.
 7. De prijzen van onze combipakketten liggen niet of nauwelijks hoger dan het plaatsen van een losse vacature in één regionaal weekblad. En dat terwijl je er veel meer voor terug krijgt: méér publicatiekanalen en een optimaal verspreidingsgebied in de regio.
 8. In de prijs van ieder combipakket is 1 credit vacaturetegoed inbegrepen voor plaatsing van je vacature op werkenindekempen.nl, inclusief alle verdere onderdelen van onze online dienstverlening:
 • doorplaatsing op Indeed.nl
 • doorplaatsing op Facebook en LinkedIn
 • publicatie in onze wekelijkse radiorubriek op Kempen FM
 • publicatie in onze wekelijkse nieuwsbrief

 

Verschijningsdata

Elke twee weken verschijnt de vacaturekrant als katern bij de regionale weekbladen. Wil je weten wanneer precies? Bekijk hier onder de verschijningsdata. Het uiterste aanlevermoment van de advertentie is altijd de vrijdag voor het verschijnen van de krant om 12:00.

Verschijningsdata 2018

Maart

week 10 - 07 maart

week 12 - 21 maart

 

April

week 14 - 04 april

week 16 - 18 april

 

Mei

week 18 - 02 mei

week 20 - 16 mei

          week 22 - 30 mei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse?

Heb je interesse in één van de combipakketten van WIJwerkenindekempen.nl? Of in een advertorial? Plaats deze dan hierWil je liever eerst met ons van gedachten wisselen over de beste aanpak voor de invulling van je vacature, neem dan contact met op met onze afdeling Sales.vind ons leuk op facebook

nu even niet