SCHRIJF JE IN

BANENBEURS

Vacaturesite werkenindekempen.nl

werkenindekempen.nl is de regionale vacaturesite, speciaal voor de Kempenregio. Hiermee bedoelen we de gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Goirle, Heeze-Leende, Hilvarenbeek, Nuenen, Oisterwijk, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son en Breugel, Tilburg, Veldhoven, Valkenswaard en Waalre en alle plaatsnamen die daaronder vallen.

Vóórdat je vacatures op werkenindekempen.nl kunt plaatsen, moet je eerst (éénmalig) een account aanmaken. Daarna plaats je zelf je vacatures en handel je zelf alle binnengekomen sollicitaties en reacties van kandidaten af. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier.

En wat doen wij dan? Wij zorgen ervoor, dat er zoveel mogelijk publiciteit aan je vacature wordt gegeven.

Onze aanpak:

 • Plaatsing op onze regionale vacaturesite werkenindekempen.nl
  Je vacature wordt geplaatst op onze populaire vacaturesite en is daar 30 dagen lang, dag en nacht, te zien. Verlenging is natuurlijk mogelijk. Onze vacaturesite wordt dagelijks door duizenden werkzoekenden bezocht.
   
 • Doorplaatsing op de nationale vacaturesite Indeed.nl
  Je vacature wordt tevens geplaatst op de meest gebruikte nationale vacaturesite. En dan ook nog gesponsord en dus bovenaan met prioriteit.
   
 • Publicatie via onze wekelijkse vacatureservice
  Iedere vrijdag ontvangt een wisselende groep van ca. 3000 Kempische werkzoekenden, die zich hebben ingeschreven voor onze vacatureservice, een nieuwsbrief per e-mail met daarin alle nieuwe vacatures van de afgelopen week.
   
 • Plaatsing op onze social media
  Alle vacatures plaatsen wij op onze facebook-LinkedIn- en Instagram-pagina’s. Op onze social media hebben wij duizenden volgers en dat aantal groeit nog iedere week. Vacatures worden via deze kanalen gedeeld en verder verspreid door deze grote groep betrokken Kempenaren.  
 • Uitzending in onze radiorubriek op Kempen FM
  Alle nieuwe vacatures worden uitgezonden op de radio. In onze eigen vacaturerubriek op de regionale radiozender Kempen FM. Met vermelding van je bedrijfsnaam wordt je vacature ook via de radio onder de aandacht van Kempische werkzoekenden gebracht.
 • Gratis spandoek (Optioneel)
  Als je wilt, dan ontvang je -voor de duur van je vacatureplaatsing- een gratis spandoek (zie foto rechts) van ons in bruikleen. Daarmee kun je ook publiciteit aan je vacature geven via je eigen bedrijfsterrein. Zeker interessant als je bedrijf aan een doorgaande weg ligt
 • Plaatsing in onze Vacaturekrant WIJwerkenindekempen.nl (Optioneel)
  Per september 2016 lanceren wij onze nieuwe vacaturekrant 'WIJwerkenindekempen.nl'. Je kunt je vacature dan plaatsen op zowel onze regionale vacaturesite werkenindekempen.nl als in onze regionale vacaturekrant WIJwerkenindekempen.nl. Met een oplage van ca. 100.000 exemplaren. In de hele Kempenregio huis-aan-huis bezorgd. Als middenkatern van De Kempenaer, Oirschots Weekjournaal, De Schakel, Valkenswaards Weekblad, Veldhovens Weekblad en De Parel van Brabant.
  Lees meer over onze vacaturekrant
 • Samen zoeken naar geschikte kandidaten (Optioneel)
  Wij kunnen ook actief met je mee zoeken naar een geschikte kandidaat. En dat helemaal op ‘no cure no pay’-basis: vinden wij geen kandidaat die ook in jouw ogen geschikt is, dan kost het je niks. En als je voorafgaand aan deze actieve werving je vacature geplaatst hebt op werkenindekempen.nl? Dan ontvang je de kosten die je daarvoor betaald hebt, gewoon terug wanneer de kandidaat die wij voor je gevonden hebben, ook in jouw ogen geschikt is.
  Lees meer over werving en selectie.
 • Samen zoeken naar flexibele kandidaten (Optioneel)
  Soms wil je een geschikte kandidaat niet meteen zelf in dienst nemen. Of wil je voor bepaalde functies een structurele inleen. Wij kunnen dan via een uitzend- of detacheringsconstructie de loonbetaling en de werkgeversrisico’s van je overnemen. Wij bieden alle mogelijke maatwerkoplossingen als het gaat om flexibele arbeid. Voor als je snel wilt kunnen schakelen bij verhoging of verlaging van de werkdruk of voor tijdelijke situaties zoals het opvangen van zwangerschap en ziekte. Met het inzetten van onze uitzendkrachten en gedetacheerden zorgen wij direct voor een flexibele schil.
  Lees meer over uitzenden, detacheren en payrollen.

 

Dus voor alle arbeidsvraagstukken is werkenindekempen.nl dé oplossing. Plaats dus snel je vacature, of neem contact met ons op voor persoonlijk maatwerk!

werkenindekempen.nl logo
KempenFM
spandoek werkenindekempen.nl


vind ons leuk op facebook

nu even niet