Adverteren

Interesse in adverteren bij ons?

Onze medewerkers adviseren over de mediakanalen van Werken in de Kempen. Waar kun je het best adverteren? Op de vacaturesite werkenindekempen.nl, in de vacaturekrant of beide?

Onze adviseurs kennen de arbeidsmarkt en weten via welke media je jouw doelgroep het best bereikt. Lees hier meer over advertentiemogelijkheden voor jouw vacature. Voor persoonlijk advies, neem contact op met ons.

Bekijk alle tarieven


Vacaturesite

Plaats zelf je vacature op werkenindekempen.nl en ontvang reacties en cv's rechtstreeks van de sollicitant. Werving en selectie in eigen hand.

Je vacature op werkenindekempen.nl:

  • Dagelijks 2000 online bezoekers
  • Automatische verzending via vacatureservice: naar mailbox van 4000 Kempische werkzoekenden
  • Gratis gesponsorde doorplaatsing naar Indeed.com voor nóg groter bereik

Sollicitanten reageren rechtstreeks bij jou als werkgever. Het is dus aan de werkgever om alle reacties te beantwoorden. Geschikte kandidaten nodig je uit en overige sollicitanten wijs je af. Via je account kun je gebruikmaken van de 'selectiefunctie' om kandidaten automatisch af te wijzen of uit te nodigen.

Ook mogelijk:

  • Plaats een banner op de vacaturepagina online, om extra aandacht te vestigen op jouw vacature. Ook een optie: een advertentie van je bedrijf met doorlink naar de vacatures op je bedrijfspagina.

Bekijk de tarieven van de vacaturesite

zelf werven met de Werken in de Kempen vacaturesite
Vacaturekrant

Werken in de Kempen vacaturekrant

De grootste vacaturekrant van de regio. Huis aan huis bij 95.500 adressen! Met personeelsadvertenties, interessante artikelen en een vaste column.

Verspreidingsgebied

Jouw personeelsadvertentie komt op de keukentafel bij 95.500 gezinnen in de gemeenten Reusel - de Mierden, Bladel, Eersel, Bergeijk, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard en Heeze-Leende en Oirschot.

Gratis online advertentie

Bij afname van een advertentie in de vacaturekrant, krijg je een gratis credit. Daarmee kun je je vacature óók online plaatsen.

Vormgeving

Een personeelsadvertentie moet worden vormgegeven. De werkgever levert de tekst aan. Wij verzorgen een basisopmaak (logo en tekst). Het is ook mogelijk zelf een opgemaakte advertentie aan te leveren binnen het afgenomen formaat. Geen communicatie-afdeling in huis? Je kunt het Merk Buro van Werken in de Kempen vragen om jouw advertentie opvallend, origineel of glossy vorm te geven. Check hier de tarieven.

Online krant

Naast het enorme bereik offline, wordt de vacaturekrant ook online gedeeld op werkenindekempen.nl en op social media.

Bekijk de tarieven van de vacaturekrant

Vacaturekrant
2019 werkenindekempen.nl bv – alle rechten voorbehouden